Witam mam pytanie czy mozna zarzucic zywcowke i spiningowac jednoczesnie?Pozdrawiam
Tym bardziej nie humanitarne
yyyyyyy , że co ?
(2011/10/13 09:20)
(2011/10/13 09:31)Tym bardziej nie humanitarne
yyyyyyy , że co ?
Jędrula kolego,spokojnie.Wszystko jest z tobą w porządku, ja też nic z tego nie zrozumiałem.:):):)
Tym bardziej nie humanitarne
yyyyyyy , że co ?
Ja spotykam takich co mają 3x na żywca i jeszcze spining się przydaje.
Zapomniałem dodać, że też mają 3x większą "klatę" i 2x większy "biceps" i tak ogólnie to jest ich 4x więcej niż ja :)
(2011/10/13 13:05)nie możesz
(2011/10/13 16:10)Ja spotykam takich co mają 3x na żywca i jeszcze spining się przydaje.
Zapomniałem dodać, że też mają 3x większą "klatę" i 2x większy "biceps" i tak ogólnie to jest ich 4x więcej niż ja :)
I z reguły nic nie złapią, bo wszystkiego naraz nie da się opanować a tyko się narażają na dodatkowe nieprzyjemności. Według mnie tacy wędkarze są kompletnym zerem niewarci złapać nawet bazgra
frek16
(2011/10/18 23:08)Witam mam pytanie czy mozna zarzucic zywcowke i spiningowac jednoczesnie? Pozdrawiam
Generalnie przepisy ustawy o rybactwie śródlądowym nie zabraniają "łączenia" tych dwóch metod podczas amatorskiego połowu ryb. Wędkować można oczywiście tylko przy użyciu maksymalnie dwóch wędek.
pozdrawiam
(2011/10/28 11:55)Ja to robię tak. Przed wyrzuceniem żywca w wybrane miejsce, robię kilka rzutów WIBRAXEM 5-10 rzutów odkładam spininng i w to miejsce rzucam żywca. Na 10 wyrzuceń 7-8 kończy się sukcesem. Pozdrawiam