http://allegro.pl/zylka-amundson-feeder-mistrall-0-20-mm-150m-i2290694514.html
Testowałem kilkadziesiąt żyłek w przedziale cenowym od 10 nawet do 80 zł. Ta okazała się najlepsza. Nie będziesz żałował po zakupie to mogę zagwarantować. Nie kupuj natomiast tej firmy do spina bo się nie nadaje do niczego. 0,20 albo 0,22 Ci wystarczy. Na odpowiednio ustawionym hamulcu metrówki bez problemu wyciągniesz
(2012/05/11 23:38)http://allegro.pl/zylka-amundson-feeder-mistrall-0-20-mm-150m-i2290694514.html
Testowałem kilkadziesiąt żyłek w przedziale cenowym od 10 nawet do 80 zł. Ta okazała się najlepsza. Nie będziesz żałował po zakupie to mogę zagwarantować. Nie kupuj natomiast tej firmy do spina bo się nie nadaje do niczego. 0,20 albo 0,22 Ci wystarczy. Na odpowiednio ustawionym hamulcu metrówki bez problemu wyciągniesz
No ale ja właśnie szukam żyłki na spinning jak w temacie :)
I właśnie na spinning Ci ją polecam. Zrobisz natomiast jak chcesz. Do zakupu nie zmuszam. Nie zawsze to co jest na opakowaniu odpowiada prawdzie a ja wiem co pisze. Niczego badziewnego bym Ci nie polecił. Jest to najlepsza żyłka spinningowa jaką miałem w rękach choć pisze że jest do innej metody.
Pozdrawiam
http://allegro.pl/zylka-amundson-feeder-mistrall-0-20-mm-150m-i2290694514.html
No ale ja właśnie szukam żyłki na spinning jak w temacie :)
I właśnie na spinning Ci ją polecam. Zrobisz natomiast jak chcesz. Do zakupu nie zmuszam. Nie zawsze to co jest na opakowaniu odpowiada prawdzie a ja wiem co pisze. Niczego badziewnego bym Ci nie polecił. Jest to najlepsza żyłka spinningowa jaką miałem w rękach choć pisze że jest do innej metody.
Pozdrawiam
Tak na tą żyłkę złowiłem tego i kilka troszkę mniejszych ale to nie tylko zasługa żyłki. Natomiast bardzo trudno znaleźć dobrą żyłkę to spinningu. Był moment , że kupowałem co się tylko pojawiło i zazwyczaj po 10 minutach wędkowania lądowało to w koszu i bez znaczenia ile kosztowało. Większość żyłek nie nadaje się do niczego a na pewno nie do spina i to bez względu na cene.
Podkład zrób z żyłki. ;)
Podkład zrób z żyłki. ;)
no ale skąd mam wiedzieć ile jej nawinąć na podkład ? :)
A można zrobić tak że na zapasową szpule kołowrotka nawinę nową żyłkę potem złącze ze starą i nawinę szpule na full. Potem tą całą szpule zapasową nawinę na oryginalną ? To zadziała ?
No i jakim węzłem najlepiej złączyć te żyłki ?
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
No i jakim węzłem najlepiej złączyć te żyłki ?
Zależy od tego jaki maja średnice.Jeśli podobne to węzłem zderzakowym.
www.youtube.com/watch?v=V0_w9KGssjU Tak sie wiąże ten zderzakowy ? Bo na obrazku nie widać.