Zaloguj się do konta

Zwycięzcy konkursów Wędkuje.pl - odezwijcie się.

utworzono: 2010/03/20 21:10
slawomir66

Witam serdecznie.
Mam prośbę do osób, które wygrały nagrody w konkursach organizowanych przez Redakcję. Jak długo czekaliście na przekazanie wam zwycięskiej nagrody. Wygrałem ostatni konkurs, który zakończył się pod koniec lutego i do chwili obecnej nie dotarła do mnie wygrana. To samo spotkało drugiego ze zwycięzców kolegę Kristoph1.
Nie wiem jak to odebrać, czy ktoś nas olał czy może jestem zbyt niecierpliwy. Po moim zasygnalizowaniu sprawy Redakcja odpowiedziała mi, że moje dane adresowe przekazała sponsorowi i ich zadanie się kończy. Myślę, że nie i Redakcja powinna pilotować sprawę do końca.
Koledzy i koleżanki zwycięzcy konkursów dajcie znać jak było w waszych przypadkach.
Pozdrawiam.
[2010-03-20 21:10]

panoni

Nie jestem zwycięscą ale daj im czas przypuszczlnie trwa to do ok 30dni zwłaszcza że ktoś organizuje ktoś inny sponsoruje itd. myślę że do końca miesiąca dostaniesz :)

ps. wiem jak to jest czekać na nagrodę (niecierpliwość)  bądź cierpliwy w końcu jesteś wędkarzem no nie?

[2010-03-20 21:26]

Sebastian Kowalczyk

Paczka przyszła mi w ciągu dwóch tygodni. Pewnie zależy to głównie od tego jak szybki w działaniu jest sponsor.

[2010-03-20 22:08]

Zbig28

Nie pamiętam dokładnie, ile dni czekałem na przesyłkę. Trwało to jednak naprawdę krótko.

Musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie słyszałem dotąd o jakiejś " nawalance " Redakcji czy też sponsora. Pozdrawiam

[2010-03-21 08:30]

grzegorzk75

Co prawda nie wygrałem konkursu, ale paczka za trzecie miejsce dotarła do mnie 12 dni po ogłoszeniu wyników. Musisz być cierpliwy. Prędzej czy później nagroda do Ciebie dotrze;) [2010-03-21 12:13]

slawomir66

Dzisiaj tj 23 marca po bez mała miesiącu od zakończenia konkursu otrzymałem nagrodę. Kołowrotek jest ciekawy i czekam na moment jego wypróbowania. Dzięki organizatorom i sponsorowi. Pozdrawiam.
[2010-03-23 18:29]

teo

I czekanie się opłaciło .Gratuluję.
[2010-03-24 11:18]