Żwirownia w Bierkowicach (Piszkowicach)
utworzono: 2012/10/30 18:25
Czołem, wracaliśmy ostatnio z Kłodzka i zobaczyłem z drogi parę samochodów i gościa, który właśnie zarzucał wędkę. Zajechaliśmy tam i zapytaliśmy się czy można w tym miejscu wędkować i na jakiej zasadzie. Chłop odparł że z pewnością można wędkować, że właściciel pozwala i w ogóle, ale tablica w wodzie jest i pisze wyraźnie ZAKAZ POŁOWU. Wie ktoś jak z tym jest? Prosiłbym o info.
Dzięki .
[2012-10-30 18:25]
Mogę Ci odpowiedzieć , wiem z autopsji :) Starałem się ozezwolenie u prezesa Bielinex-beton nie ma szans teren prywatny całkowity zakaz połowu . Kiedyś jeszcze wydawał zezwolenia ale kolesie zaczeli robić trzode i wycofał wszystkim pozwolenia . Jedyne obejście :))) poznałem gościa z ochrony i czasami porzucam tam trochę a woda ma potężny potencjał . [2012-10-31 07:35]
To co robią tam wędkarze? I są pewni w 1000 % że wędkują legalnie bez złamania przepisów...
Najlepiej było by do prezesa przydzwonić i się dowiedzieć dokładnie .
[2012-10-31 14:06]
Zapewniam Cię , że ci wędkarze nie są tam legalnie . Ostatnio do ochrony została wynajęta fira Scorpion z Kłodzka bo Policja nie miała czasu albo miała ważniejsze sprawy i nie dawali rady . Wędkarzy których tam widziałeś to miejscowi na których czasami ochrona przymyka oko . A co do rozmowy z Prezesem ( osobiście rozmawiałem z nim 2 razy ) życzę powodzenia jeśli coś wskórasz i dostaniesz zezwolenie to będziesz THE BEST . Ale to rozmowa nie na forum jak chcesz znać szczegóły dam ci mój numer tel na priv i porozmawiamy . Pozdrowionka [2012-10-31 21:25]
witam
niedawno przeprowadziłem się do Czerwieńczyc i szukam jakiejś wody do połowu ryb może ktoś podpowie bo te żwirownie też widziałem z drogi i ładnie wygląda :P
[2013-10-25 22:30]
WITAM , ODŚWIEŻAM TEMAT , CZY KTOŚ CHODZI WĘDKOWAĆ NA ZBIORNIKU W BIERKOWICACH ? . [2018-10-09 14:32]