Finał - Crump (2), Gollob (6), Holder (4), Hancock (0) - ależ pięknie, ależ cudownie. Gollob odepchnięty przez Crumpa - znalazł się na czwartej pozycji, ale przy zewnętrznej - a później niesamowicie na prostej wyprzedził wszystkich rywali! Znokautował wręcz przeciwników! Crump po fenomenalnej walce pokonał Hancocka - drugie miejsce dla Holdera!
(2011/06/11 22:04)A mojego "Śląska" Świętochłowice już niestety nie ma wielka szkoda :((((((( Ale kto raz był na żużlu ten pozostanie kibicem tego sportu na zawsze :))))))))))
Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich Fanów Czarnego Sportu
Lopez
(2011/06/12 11:30)Jacku oglądałem wczorajszy zawody GP Danii zajebiste a finałowa jazda Golloba - poziom osiągalny tylko przez Mistrza Świata !!!!
To GP zajebiste?! Nudne jak flaki z olejem a nie zajebiste, też oglądałem. Nowe gówniane tłumoki zabijają ten sport a tory na którym można się ścigać na tym shicie można policzyć na palcu jednej ręki: oczywiście mój ukochany Toruń, Gorzów oraz Częstochowa. A zawody rozgrywane w cyklu GP są dużooo nudniejsze niż nasza liga. Jedynie pocieszająca jest postawa Tomka, który wg mnie obroni tytuł IMŚ. Tego mu życzę choć nie przepadam za nim. Przecież to rodzony tyfus;)
(2011/06/12 14:02)Jacku oglądałem wczorajszy zawody GP Danii zajebiste a finałowa jazda Golloba - poziom osiągalny tylko przez Mistrza Świata !!!!
To GP zajebiste?! Nudne jak flaki z olejem a nie zajebiste, też oglądałem. Nowe gówniane tłumoki zabijają ten sport a tory na którym można się ścigać na tym shicie można policzyć na palcu jednej ręki: oczywiście mój ukochany Toruń, Gorzów oraz Częstochowa. A zawody rozgrywane w cyklu GP są dużooo nudniejsze niż nasza liga. Jedynie pocieszająca jest postawa Tomka, który wg mnie obroni tytuł IMŚ. Tego mu życzę choć nie przepadam za nim. Przecież to rodzony tyfus;)
Czy nie można czegoś tu napisać z sensem nie wchodząc z butami w wypowiedź poprzednika?
(2011/06/12 17:12)UNIA LESZNO UNIA LESZNO !!! :) haha ;D