Żużel -czarny sport

/ 116 odpowiedzi
najwięcej kibiców w Polsce jest na stadionach żużlowych.i nie ma takich zadym jak na piłkarskich.Polska liga jest najmocniejsza na świecie,wszyscy najlepsi tu jeżdżą.
a mistrzem będzie...Włókniarz Częstochowa:)
rysiek38

niby racja sam jestem motocyklista i fanem zuzla ale czemu ponad polowa ekipy ma nie polskie nazwiska????a wiekszosc :naszych:asow od x lat mialo nazwiska konczonbce sie na EN - parodia !!! (2009/04/24 22:00)

u?ytkownik3921

Tu ci muszę Rysiek przyznać rację. Wiesz, że je również jestem motocyklistą, a na dodatek powiem że również z żużlem byłem jakiś czas związany. Doskonale pamiętam, że największą nagrodą była przegrana właśnie takiego "pana z nazwiskiem kończącym się na EN" i jak wygrywały Jawy a nie "Wesleyki", a teraz cieszymy się jak zakontraktowany obcy zawodnik zajmie punktowane miejsce. Zresztą tak jest też w pozostałych dyscyplinach, same obcobrzmiące nazwiska,kurczę jakby POLACY nie byli najlepsi na świecie!!! Na żużlu spędziłem więcej czasu w warsztacie, niż na torze (najmniej chyba na widowni), ale wiem, ze nasi są najlepsi, niezależnie z którego miasta. (2009/04/24 23:10)

rysiek38

pamietam jak dzis a mialem wtedy pare latek jak z ojcem na slaskim bylismi na mistrzostwach swiata i Plech i Jancarz zdobyli chyba vicemistrza swiata w parach (2009/04/24 23:36)

spines21

nie jestem jakimś fanatycznym kibolem.wiadomo,że kibicuje włókniarzowi bo od małego chodziłem na stadion na olsztyńskiej.chciałem zawiązać moim zdaniem ciekawy temat.słaby jednak odzew.
pozdro dla wszystkich kibiców (2009/04/25 01:18)

u?ytkownik3053

nie interesuje się żużlem prawie w cale ale jak chodzi o moje miasto to trudno nie zauważyć że sobie radzą nawet teraz jakiś stadion wybudowali Europejski nie wiem dużo na ten temat :) ale apatorki swoje robia heh (2009/04/25 07:55)

czarek 58

Pindral Ty jesteś toruniak i nie znasz najlepszej drużyny w kraju.Czarny sport to najpiękniejszy jaki może być może F1 trochę wyżej.W tym roku Unibax na nowym torze znów zdobędzie MISTRZOSTWO POLSKI.Co do zawodników macie rację ale w ekstralidze jeżdzi tylko elita.W meczu może być 3 obcokrajowców ale nie zawsze są wystawiani bo młodzież nasza też jeżdzi bardzo dobrze.Myślę że doczekamy się następcy Golloba.Plecha,Jancarza czy legendy Torunia Mariana Rossego. (2009/04/25 21:04)

u?ytkownik3053

ale ja nie powiedziałem że nie znam wręcz przeciwnie powiedziałem że sobie radzą :) ale nie kręci mnie ten sport wole zostać przy drugiej lidze w piłce nożnej ELANA TORUŃ :) (2009/04/25 22:37)

spines21

Tomasz Gollob wygrywa GP Danii i wraca na fotel lidera cyklu GP!

Finał - Crump (2), Gollob (6), Holder (4), Hancock (0) - ależ pięknie, ależ cudownie. Gollob odepchnięty przez Crumpa - znalazł się na czwartej pozycji, ale przy zewnętrznej - a później niesamowicie na prostej wyprzedził wszystkich rywali! Znokautował wręcz przeciwników! Crump po fenomenalnej walce pokonał Hancocka - drugie miejsce dla Holdera!

(2011/06/11 22:04)

wsw

tylko FALUBAZ :) (2011/06/11 22:25)

spines21

Pamietam ,że kiedyś ten klub nazywał się Zgrzeblarki,jak chodziłem w dzieciństwie na mecze Włókniarza.Oba kluby to historia żużla w Polsce:) (2011/06/11 22:28)

u?ytkownik47420

co do tych zadym to sie nie zgodze widziałem co sie działo w lesznie jak przyjechała zielona góra ale ok sport bardzo fajny ,tylko żeby tego nie spier....li z tymi wymyslami o tlumikach bo kolejne widowisko zepsują (2011/06/11 22:32)

Lopez

A mojego "Śląska" Świętochłowice już niestety nie ma wielka szkoda :((((((( Ale kto raz był na żużlu ten pozostanie kibicem tego sportu na zawsze :))))))))))

Pozdrawiam Serdecznie Wszystkich Fanów Czarnego Sportu

Lopez

(2011/06/12 11:30)

Lopez

Jacku oglądałem wczorajszy zawody GP Danii zajebiste a finałowa jazda Golloba - poziom osiągalny tylko przez Mistrza Świata !!!! (2011/06/12 11:45)

u?ytkownik32263

Jacku oglądałem wczorajszy zawody GP Danii zajebiste a finałowa jazda Golloba - poziom osiągalny tylko przez Mistrza Świata !!!!

To GP zajebiste?! Nudne jak flaki z olejem a nie zajebiste, też oglądałem. Nowe gówniane tłumoki zabijają ten sport a tory na którym można się ścigać na tym shicie można policzyć na palcu jednej ręki: oczywiście mój ukochany Toruń, Gorzów oraz Częstochowa. A zawody rozgrywane w cyklu GP są dużooo nudniejsze niż nasza liga. Jedynie pocieszająca jest postawa Tomka, który wg mnie obroni tytuł IMŚ. Tego mu życzę choć nie przepadam za nim. Przecież to rodzony tyfus;)

(2011/06/12 14:02)

Lopez

Jacku oglądałem wczorajszy zawody GP Danii zajebiste a finałowa jazda Golloba - poziom osiągalny tylko przez Mistrza Świata !!!!

To GP zajebiste?! Nudne jak flaki z olejem a nie zajebiste, też oglądałem. Nowe gówniane tłumoki zabijają ten sport a tory na którym można się ścigać na tym shicie można policzyć na palcu jednej ręki: oczywiście mój ukochany Toruń, Gorzów oraz Częstochowa. A zawody rozgrywane w cyklu GP są dużooo nudniejsze niż nasza liga. Jedynie pocieszająca jest postawa Tomka, który wg mnie obroni tytuł IMŚ. Tego mu życzę choć nie przepadam za nim. Przecież to rodzony tyfus;)

Czy nie można czegoś tu napisać z sensem nie wchodząc z butami w wypowiedź poprzednika?

(2011/06/12 17:12)

robcio2535

Pewnie ze GP było świetne i nie tylko ze wzgledu na wygraną Tomka -były i bardzo ciekawe emocjonujące wyscigi z mijankami i nie tylko :) (2011/06/13 10:55)

JaroDaw

Panowie, jeśli ktoś mówi żużel, to od razu przypomina mi się ten mecz, ten bieg, to ostatnie ćwierć okrążenia ;)
(2011/06/13 11:58)

u?ytkownik28954

UNIA LESZNO UNIA LESZNO !!! :) haha ;D  (2011/06/13 12:00)

u?ytkownik57785

UNIA LESZNO UNIA LESZNO !!! :) haha ;D 

To daliście Falubazowi w tyłek ........:(((((((((( (2011/06/13 12:50)

Zibi60

Byłem Jarku i widziałem - niesamowity wyścig. (2011/06/15 09:16)

khead

zuzel piekny sport. chociaz widowisko stracilo troche, po wprowadzeniu nowych tlumikow. (2011/06/15 09:40)

SLOWAK

ŻUŻEL TO PIĘKNY SPORT,TYLKO SZKODA WCZORAJSZEGO WYSTEPU POLAKÓW W GP WIELKIEJ BRYTANII NO ALE ZA TO EMOCJE BĘDĄ DO KOŃCA CYKLU.POZDRAWIAM WSZYSKICH KIBICÓW CZARNEGO SPORTU I ŻUŻLOWCÓW POLONII BYDGOSZCZ. (2011/06/26 22:06)

u?ytkownik32263

No cóż chłopakom wczoraj za bardzo nie wyszło. Szczerze to nie przypominam sobie kiedy ostatni raz nikt nie awansował do półfinałów. Trochę głupio się to oglądało. Ale liga ważniejsza a my wywozimy 2 duże punkty z Leszna!!! I jak tylko moje Krzyżaki nie dadzą plamy w słabym Wrocku to mamy 1 miejsce po zasadniczej! (2011/06/26 22:23)