efekt to 10 min łowienia i coś takiego:
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Po telefonie na komendę przyjechała straż miejska pilnować, bo jak mnie poinformowali po przybyciu, saperzy przyjadą pewnie jutro, bo pracują do 15...
Normalnie po tym tekście padłem :)
No bo jak zapewne wiecie saperzy mieli wczoraj ,,cięższą ,, robotę na Pl. Bankowym .A tak jeszcze spytam w którym miejscu to wyłowiłeś?
No bo jak zapewne wiecie saperzy mieli wczoraj ,,cięższą ,, robotę na Pl. Bankowym .A tak jeszcze spytam w którym miejscu to wyłowiłeś?
Kolego troszeczke zaspałeś, to nie ta bomba (na pl. Bankowym była poprzednia) - wczoraj na niewybuch natrafiono przy pl. Powstańców Warszawy tak więc prace przy budowie metra posuwają się do przodu.
Dzisiejszy wypad na spinna na Utratę i...
efekt to 10 min łowienia i coś takiego:
znalazłem przy moście w Passie, coś tam jeszcze wczoraj robotnicy grzebali i wykopali
nie wiem tylko czy nie zauważyli, czy też specjalnie zostawili, bo nie chcieli sobie robić problemów
znalazłem przy moście w Passie, coś tam jeszcze wczoraj robotnicy grzebali i wykopali
nie wiem tylko czy nie zauważyli, czy też specjalnie zostawili, bo nie chcieli sobie robić problemów
Problemy te na pewno spowodowane są przerwaniem prac na kilka dni.A niestety terminy gonią!Dlatego większość tego typu landrynków wraca tam gdzie je wyłowiono,albo są omijane.W rz. Utracie i rz.Bzurze pewnie leży tego typu złomu kupa! Tego roku jest b.mała woda i czasami łowcy żelastwa z dawnych czasów łażą po płyciznach!Ciekawe czy jak coś znajdą to muszą to zgłaszać, a jak muszą to czy zgłaszają?