http://forum.wedkuje.pl/f,gumowy-konkurs-z-firma-konger,817624,0.html
Dlaczego nie mogę pisać w wątku? Wyskakuje że muszę się przyłączyć do grupy i to robię. I niby ją obserwuję, a dalej nie mogę napisać.
Nigdzie nie widzę opcji przyłącz się do grupy!
A chcę wziąć udział w konkursie.
Czyżby klan z Kętrzyna nie był już mile widziany nawet w grupie Kongera...
Darku "podziękuj" tacie.
Nie mogę założyć nowego wątku, klikajac w "tytuł posta " ucieka, dopiero po przetrzymaniu myszką mogę wpisać, Jest to wina mojego komputera czy Administratora.
Czy ma ktoś podobny problem z użytkowników ??
Czy u Was ludziska też wpierdzieliło wyszukiwarkę na głównej?
Jest u góry,tam gdzie zaznaczyłem.
Czy wy też czasem macie problem z edycją własnego posta???ostatnio dość często "wyskakuje" mi komunikat;You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' `id_kolo` = 0, `tylko_kolo` = "N" WHERE `id_forum` = 822512 AND `id_user` = 262' at line 1
Nasza Grupa Sandacz na spining jest zamknięta i taka na razie pozostanie. Mamy ponad 900 userów i tw…
subskrybuj:
Zobacz polecane filmy wędkarskie
Lub wpisz czego szukasz:
(2015/04/30 20:07)...jest taki oto komunikat...(2015/05/01 04:22)
Czy ktoś z Redakcji może mi łaskawie odpowiedzieć gdzie się podziała poniższa Grupa i jej wątki...? szukam...i szukam...i nic..."chromolić" takie usprawnienia...Sandacz na spining, Metody łowienia sandaczy na sp…
![]()
![]()
Nasza Grupa Sandacz na spining jest zamknięta i taka na razie pozostanie. Mamy ponad 900 userów i tw…
992 wędkarzy | 143 wątków
subskrybuj:
![]()
Chyba powoli zaczyna się psuć... (2015/05/01 22:53)![]()
bluehornet
W firefox nie można założyć nowego wątku - nie można dodać tytułu (2015/05/02 08:29)