Zmiany i ulepszenia na wedkuje.pl

/ 778 odpowiedzi / 31 zdjęć
Jędrula

Klikacie w źródło dokumentu i tam system sprawdza pisownię. (2016/04/27 17:19)

ogtw

To działa, jędrula ma inny sposób. (2016/04/27 17:51)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Jakub Woś

No ja pierdziele jakiś loxon 1000 czy coś na zakola, potem pan Biedrzycki, bardzo lubię Jego programy ale tylko wtedy kiedy Ja chcę, nie na siłę.

Te filmiki to poroniony pomysł. W robocie już na wedkuje.pl nie wejde bo nie wiem kiedy jakieś coś sie uruchomi i wydrze na cały budynek. W dodatku otworzenie kilku zakładek na raz to powolne konanie komputera. (2016/04/27 21:34)

Sith

Trzeba było uczęszczać na lekcję jęz polskiego wtedy żaden korektor pisowni nie był by niezbedny dla niektórych tu się udzielajacych
Gdy się pisze szybko, czasami robią się literówki.
Nota bene, sam zrobiłeś właśnie takie błędy pisząc cyt.: "niezbedny" za miast niezbędny, cyt.: "udzialjacych" zamiast udzielających, po skrócie "jęz" stawia się kropkę, a po słowie cyt.: "wtedy" powinieneś postawić przecinek, więc nie bądź taki "pszemądżały", jak Pan Sowa z "Kubusia Puchatka". ;-)

Ps
Jędrula, ogtw, dzięki za podpowiedź. (2016/04/28 08:31)

ogtw

Jakieś dziwne logowanie teraz jest, logowanie bez logowania, w miejscu: Czego szukasz? wpisuje sie np. zagadka i już jestem zalogowany.
Niczym w wejściu smoka, sztuka walki bez walki. (2016/07/15 18:43)

Jakub Woś

U mnie takie coś: "cant connect to serwer1s" (2016/07/15 19:54)

Artur z Ketrzyna

U mnie takie coś: "cant connect to serwer1s"

U mnie tak samo przenosi na taki komunikat, cofam i mam główna stronę.
Czyżby znów jakieś zmiany sie szykowały, czy Letnie przesilenie serwera wedkuje.pl? :-)
  (2016/07/18 08:44)

Artur z Ketrzyna

Znów coś grzebano w ustawieniach wedkuje.pl?
Bo w baneru: Łowiska/mapa usług/kalendarium
cały czas jest wysunięty (nie znika) zakładka odnośników do filtra.
Zasłania to baner z tym co kto dodał. (2016/08/11 15:09)

bluehornet

Artek - w banerze ;)
  (2016/08/11 15:48)

kaban

Co zrobić aby odzyskać konto vip ? Po kilku próbach klikania to tu to tam zawsze pojawia mi się komunikat "tej strony nie odnaleziono" ...  (2016/08/25 13:54)