Zmiany i ulepszenia na wedkuje.pl

/ 778 odpowiedzi / 31 zdjęć
krisbeer

Witam,

Odpaliłem wedkuje, sprawdziłem nowości, odwiedziłem swój profil. Napisałem komentarz do wpisu kolegi ,,spear'', kliknąłem dodaj i.......................... dowiedziałem się że nie jestem zalogowany. Komentarz oczywiście diabli wzięli. A najciekawsze jest to że po podjęciu próby zalogowania okazało się że jestem cały czas zalogowany.

Pozdrawiam
(2015/10/21 13:54)

ogtw

Wiele razy traciłem to co napisałem, teraz po napisaniu natychmiast kopiuję to co napisałem. (2015/10/21 15:32)

Artur z Ketrzyna

U mnie teraz też nie działa baner na głównej stronie, chcąc dodać wpis muszę wejść na bloga i tam kliknąć odnośnik ".... dodaj niwy pis"

Do tego nie mogę (jak wcześniej) wkleić teksty napisanego w libre Ofisie.
później po dodaniu fot znika cały tekst wraz z tytułem, i robota na marne.
I jeszcze parę błędów... (2015/10/24 21:36)

Jakub Woś

Nadal nie można oceniać i komentować zdjęć (2015/10/25 01:24)

Artur z Ketrzyna

Nadal nie można oceniać i komentować zdjęć

Ja nawet przestałem je opisywać (przy dodawaniu do artykułu).
Bo ta opcja teraz dostępna jest dopiero przy edycji wpisu (no chyba że dodawanie też działa z błędem).

Ps. opisałem 2 przy edycji wpisu. Nie ma funkcji zatwierdź, nawet enter nie działa. Dopiero po kliknięcie myszką (jak kursor jest poza tekstem na białym polu) powoduje że zapisuje
(2015/10/25 06:56)

Jakub Woś

Mam konto VIP i wyłączone reklamy a co chwilę niepokoi mnie Audi A8 (2015/11/02 19:12)

Piotr 100574

a ja nie mogę Artura do znajomych dodać bo mi zasłania reklama ,nie mogę otworzyć poczty,bardzo mi krwawi serce z tego powodu bo bardzo bym chciał mieć go w śród znajomych  (2015/11/02 19:54)

Jakub Woś

Nie mogę zmienić zdjęcia w nagłówku na blogu (2015/11/02 20:42)

zbynio 33

Mam konto VIP i wyłączone reklamy a co chwilę niepokoi mnie Audi A8

No, audi to szrot. Tańsza klasa wyższa. Nie ma jak to bawarka, albo mesio. Gdyby pan Bóg stworzył przedni napęd, to by ludzie chodzili na rękach....  (2015/11/03 07:07)

zbynio 33

No, audi to szrot. Tańsza klasa wyższa. Nie ma jak to bawarka, albo mesio. Gdyby pan Bóg stworzył przedni napęd, to by ludzie chodzili na rękach....  (2015/11/03 07:08)

ogtw

a ja nie mogę Artura do znajomych dodać bo mi zasłania reklama ,nie mogę otworzyć poczty,bardzo mi krwawi serce z tego powodu bo bardzo bym chciał mieć go w śród znajomych 

Chyba masz przeglądarkę zarażoną reklamami. Ja się pozbyłem reklam za pomocą małego programu „ adwcleaner „

(2015/11/03 13:04)

ryukon1975

Nie mogę odpowiadać na pocztę priv dlatego że za każdym kliknięciem w wybraną wiadomość otwiera się reklama. (2015/11/03 16:37)

pstrag222

No, audi to szrot. Tańsza klasa wyższa. Nie ma jak to bawarka, albo mesio. Gdyby pan Bóg stworzył przedni napęd, to by ludzie chodzili na rękach.... 

Jak Audi to szrot to PIS stworzy nam Irlandie:)
(2015/11/03 20:19)

Piotr 100574

pis to zrobi jesień średniowiecza  (2015/11/03 20:31)

zbynio 33

Audi słabo się prowadzi. Ciężkie na przodzie... Nurkuje.....  Poprawne auto dla emeryta... Nie dla mnie i nie dla każdego kto lubi cisnąć...:) Pisiory są spoko ;)))). (2015/11/03 20:54)

pstrag222

Audi słabo się prowadzi. Ciężkie na przodzie... Nurkuje.....  Poprawne auto dla emeryta... Nie dla mnie i nie dla każdego kto lubi cisnąć...:) Pisiory są spoko ;)))).

Miałem Audi i nie narzekałem nie rozumiem takiego nurkowania? bo Bez urazy ale to dla mnie wymysł:) Nie dla emeryta , a pełen wypas i luxus w takiM A6 CZY a8 , teraz też się zastanawiam nad zmianą VW na Audi:)
A VW Bora nie jest ciężkie z przodu???
(2015/11/04 16:26)

zbynio 33

Jakubie ależ to moje zdanie tylko. Nie uważam przedniego napędu i wszystkie najlepsze auta mają napęd na tył jak Bóg przykazał, albo 4x4. Ferrari, Porsche, mercedes, BMW..................... Do codziennej normalnej jazdy w zupełności wystarcza przedni napęd i może nawet jest lepszy, ale przejedź się BMW i Audi szybciej po zakrętach to zobaczysz różnice..... Przednionapedowe auta to auta podsterowne, lecą na ryj, nurkują,  a zwłaszcza diesel mają jeszcze o sto kg cięższe silniki..... W nowej foce rs jest układ stabilujacy tor jazdy, który pozwala w miarę wykorzystywać moc i przednionapedowa dorównuje autom z tylnym napędem... 300 koni jest dobrze wykorzystane. Ja nie piszę o autach 1.4 75 KM :))). VW i Audi to bardzo dobre auta tak jak Peugeot czy renault..... :) no może trochę gorsze;))))) kwestia gustu ;)  (2015/11/04 17:02)

pstrag222

Ja tylko disla uwazam:)
Sam posiadam bore 1.9tdi i tylko takowe mnie interesują , ale masz racje bo pirdawki ponizej 1.9 to nie są samochody:)
Kazdy ma swoje zdanie ja tylniego napedu nie uwazam lód  na drodze i rów:)
(2015/11/04 17:34)

Piotr 100574

Ja tylko disla uwazam:)
Sam posiadam bore 1.9tdi i tylko takowe mnie interesują , ale masz racje bo pirdawki ponizej 1.9 to nie są samochody:)
Kazdy ma swoje zdanie ja tylniego napedu nie uwazam lód  na drodze i rów:)

Pstrąg,nie ma nic lepszego jak napęd na tył ,a jak jeszcze ma na tył i przód to już super się jedzie
(2015/11/04 17:46)

pstrag222

kazdy lubi co innego:)
4x4 w terenie owszem ale nie na ulicy:)
Takie jest moje zdanie
(2015/11/04 20:10)

Piotr 100574

nie na ulicy??he he ja tam nie narzekam ,zimą nie ma nic lepszego a i na ryby nie raz się przydaje (2015/11/04 20:42)

pstrag222

Każdy ma prawo do własnego zdania:)
Na rybki bierze sie służbowe auto:) Nie ma miejsca gdzie nie wiade:)
A prawdziwe auta 4x4 nie nadaja się do jeżdzenie po asfalcie
Nie tam jakies pseudo napedy , czy suwy.
To sa zabawki przy prwdziwym terenowym aucie
(2015/11/04 21:02)

Dos equis xx

Co Ty ględzisz za farmazony? Mam forestera ze stałym 4x4 i super się jeździ po asfalcie
(2015/11/04 21:38)

Piotr 100574

mi mój psełdonapęd wystarcza i silnik też ,przy poszukiwaniu samochodu do kupna już od wielu lat 1,9 nie jest brane u mnie pod uwagę ,no ale jeden lubi jak jedzie autem a drugi ał,tem (2015/11/04 21:41)

pstrag222

Co Ty ględzisz za farmazony? Mam forestera ze stałym 4x4 i super się jeździ po asfalcie
Kazdy ma prawo do własnego zdania
Kazdy suw przy prawdziwym aucie terenowym to zabawka wjedz swoim tam gdzie wjedzie jeep wrangler to pogadamy

(2015/11/04 21:58)