1 | Łukasz Rozmus | 380pkt |
2 | Łukasz Rozmus | 380pkt |
3 | janusz chrzczonowicz | 298pkt |
4 | janusz chrzczonowicz | 298pkt |
5 | Wiesław Czajkowski | 191pkt |
Ras al Ghul co to jest?
By redakcja nie czepiała się mnie że tylko krytykuje zmiany (bo zwracam co chodzi nie tak itd, a przecież niby z chęcią słuchają nasze uwagi).
Powiem że dość fajnie wygląda nowa szata bloga.
I zaproponuję jedną przydatną opcję:
Blokowanie użytkownika w poczcie priw. Bo jest tu gagatek którego niech ce mi się wysłuchiwać w poczcie. A on wykosztuje to że jest waszym pupilkiem i mnie napastuje swoimi bezsensownymi wiadomościami.
Ps. Ponoć nawet do Was napisał że jestem "agresywny" mu odpisując. :-)
By redakcja nie czepiała się mnie że tylko krytykuje zmiany (bo zwracam co chodzi nie tak itd, a przecież niby z chęcią słuchają nasze uwagi).
Jedna rzecz jest jeszcze do poprawy. Na blogach obok zdjęcia profilowego jest dwa razy powtórzone imię. U Ciebie np jest Artur Artur
Jedna rzecz jest jeszcze do poprawy. Na blogach obok zdjęcia profilowego jest dwa razy powtórzone imię. U Ciebie np jest Artur Artur
Sporo jest do poprawy i wiele by można było zmienić. Ale to jest odbierane jako narzekanie (czepialstwo) itd.
Szkoda że to tak jest odbierane :-(
Co do:
Artur Artur.
Mnie nie przeszkadza... nawet fajnie brzmi ;-)
Pewnie to reakcja na oburzenie się na uwidocznienie nazwiska.
ja wam mówię ,Atari czas wymienić na nowszy:)