Zmiany i ulepszenia na wedkuje.pl

/ 778 odpowiedzi / 31 zdjęć
Jakub Woś

Droga Redakcjo,
Dlaczego wciąż nie działa ustawianie zdjęcia jako główne we wpisie? Nawet jak jakimś cudem ustawie tak że wyświetla się to które chcę to ktoś od Was zmienia na inne. Dlaczego na własnym blogu nie mogę we wpisie mieć takiego zdjęcia jakie ja chce?
(2015/09/27 23:28)

Artur z Ketrzyna

Nie działa w pasku nawigacji (na górze) opcja "dodaj"

Chciałem założyć nowy wątek na forum, i z wielu stron próbowałem skorzystać z tego paska. I był nie aktywny.
Dopiero z mego bloga w zakładce forum, zadziałał odnośnik "dodaj nowy wątek"

Oki. niby się udało. Ale po zapisaniu jego, już nie mogłem do niego wrócić by dodać nowy post w tym wątku. Wcześniej była opcja wróć/zobacz wątek. (2015/10/09 07:23)

adler

Witam serdecznie.
Tyle pisania, tyle telefonów, tyle e- maili z redakcją i ECHO!!! 
Dalej u mnie zakładka   Konto po otwarciu wyświetla pozycje Zarządzania kontem, lecz na którąkolwiek pozycję bym nie kliknął nic nie działa. Zalogować się zaloguję, tylko później w tej zakładce nic nie otworzę . 
Próbowałem różne przeglądarki, komputery, laptopy, zmieniałem myszki i nic. Tą myszką na laptopie działa. Jest takie małe, ale! UWAGA!  Z innego konta, adresu (syna, kolegi) wejdę, DZIAŁA! 
Co robię źle? , dlaczego , gdzie tkwi błąd ?

Pozdrawiam serdecznie i proszę Redakcję, Wszystkich o wyjaśnienie, pomoc . (2015/10/09 13:08)

Jakub Woś

Ras al Ghul  co to jest?

Na dole głównej strony są rankingi użytkowników. Dziś rano były trochę rozjechane i każdy był w nich po dwa razy
(2015/10/09 18:06)

Artur z Ketrzyna

By redakcja nie czepiała się mnie że tylko krytykuje zmiany (bo zwracam co chodzi nie tak itd, a przecież niby z chęcią słuchają nasze uwagi).

Powiem że dość fajnie wygląda nowa szata bloga.

I zaproponuję jedną przydatną opcję:
Blokowanie użytkownika w poczcie priw. Bo jest tu gagatek którego niechce mi się wysłuchiwać w poczcie. A on wykosztuje to że jest waszym pupilkiem i mnie napastuje swoimi bezsensownymi wiadomościami.
Ps. Ponoć nawet do Was napisał że jestem "agresywny" mu odpisując. :-) (2015/10/14 07:18)

Jakub Woś

By redakcja nie czepiała się mnie że tylko krytykuje zmiany (bo zwracam co chodzi nie tak itd, a przecież niby z chęcią słuchają nasze uwagi).

I zaproponuję jedną przydatną opcję:
Blokowanie użytkownika w poczcie priw. Bo jest tu gagatek którego niech ce mi się wysłuchiwać w poczcie. A on wykosztuje to że jest waszym pupilkiem i mnie napastuje swoimi bezsensownymi wiadomościami.
Ps. Ponoć nawet do Was napisał że jestem "agresywny" mu odpisując. :-)

Jedna rzecz jest jeszcze do poprawy. Na blogach obok zdjęcia profilowego jest dwa razy powtórzone imię. U Ciebie np jest Artur Artur
(2015/10/14 07:47)

Artur z Ketrzyna

Jedna rzecz jest jeszcze do poprawy. Na blogach obok zdjęcia profilowego jest dwa razy powtórzone imię. U Ciebie np jest Artur Artur

Sporo jest do poprawy i wiele by można było zmienić. Ale to jest odbierane jako narzekanie (czepialstwo) itd.
Szkoda że to tak jest odbierane :-(

Co do:
Artur Artur.
Mnie nie przeszkadza... nawet fajnie brzmi ;-)
 Pewnie to reakcja na oburzenie się na uwidocznienie nazwiska.
(2015/10/14 08:56)

adler

Sporo jest do poprawy i wiele by można było zmienić. Ale to jest odbierane jako narzekanie (czepialstwo) itd.
Szkoda że to tak jest odbierane :-(

Co do:
Artur Artur.
Mnie nie przeszkadza... nawet fajnie brzmi ;-)
 Pewnie to reakcja na oburzenie się na uwidocznienie nazwiska.

Ojjjjjj. u mnie także - Krzysztof Krzysztof. 
O co tu znów chodzi? No układ strony zmieniony. 
Zobaczę tylko mój problem z wejściem na mój profil:
Piotr 100574

ja wam mówię ,Atari czas wymienić na nowszy:) (2015/10/14 22:00)

Jakub Woś

Piotr szyfrem pisze przez te zmiany :) (2015/10/14 22:32)

adler

ja wam mówię ,Atari czas wymienić na nowszy:) 

Piotrek kupiłem nowy laptuś, a tamten stary wcale nie był aż tak do tyłu (stacjonarny) i problem w nim istniał także. 

Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows 10 Home
Wersja 10.0.10240 Kompilacja 10240
Dodatkowy opis systemu operacyjnego Niedostępne
Producent systemu operacyjnego Microsoft Corporation
Producent systemu ASUSTeK COMPUTER INC.
Model systemu X555LD
Typ systemu x64-based PC
Jednostka magazynowa systemu ASUS-NotebookSKU
Procesor Intel(R) Core(TM) i3-4030U CPU @ 1.90GHz, 1900 MHz, Rdzenie: 2, Procesory logiczne: 4
Wersja/data systemu BIOS American Megatrends Inc. X555LD.310, 2014-08-14
Zainstalowana pamięć fizyczna (RAM) 4,00 GB
Całkowita pamięć fizyczna 3,89 GB
Dostępna pamięć fizyczna 2,13 GB
Całkowity rozmiar pamięci wirtualnej 4,57 GB

(2015/10/15 13:30)

Piotr 100574

czyli jak masz najnowszy sprzęt to musisz poczekać ze dwa lata,reszta programów musi nadrobić do ciebie straty :)
I te procesory logiczne,logiczne to w Polsce nie działają jak trzeba he he
(2015/10/15 16:16)

SVT

W wątku jak było dzisiaj na rybach, nie dodaje zdjęć. Znowu nasza galeria, można wpisać tytuł, a zdjęć nie ma. Napisane jest wybierz zdjęcie z komputera i kliknij dodaj, takiej funkcji brak. 

PS: Wydaje mi się że (administrator -moderator), który obsługuje portal, nie ma zielonego pojęcia o bazie danych.

Pozdrawiam i myślę że nad wszystkim zapanujecie w końcu. (2015/10/15 20:51)

Artur z Ketrzyna

SVT. Nie tylko to źle dział na forum!....

Dziwnym trafem jakoś ostatnio posty zachodzą na siebie, jak np. w tym wątku:
http://forum.wedkuje.pl/f,skladki-czlonkowskie-na-2016r,840788,0.html

Redakcjo, proszę ogarnijcie to. Bo jak czytać tekst pod tekstem?

Nie pisze tego złośliwie, i nie w celu czepiania się. Po prostu zależy mi na tym by wszytko zaczęło tu działać poprawnie. Czyli jak powinno.
(2015/10/15 22:05)

SVT

Galeria działa. Jak było na rybach, w tej relacji, nadal zdjęcia nie wchodzą. (2015/10/16 09:37)

Artur z Ketrzyna

Mnie tak jeszcze jedna refleksja dorwała.
Może mało istotna, ale jednak użytkowników forum może wprowadzić w błąd.

Na forum są różni użytkownicy. Jedni mają blogi piszą wpisy dodają foto i komentarze, inni maja tylko zakładki, i korzystają głównie z forum.
Ta druga grupa nie zdobywa punktów, tak więc mimo iż są z nami ponad 2 lata dalej patrząc na ich rybkę widzimy że są nowymi użytkownikami.
Np.; Mateusz T. w portalu od 2013-05-29, a ma statut  status: Nowy (2015/10/19 09:11)