Tak myslałem. Żaden mądrala nie raczy odpowiedzieć.
Tak myslałem. Żaden mądrala nie raczy odpowiedzieć.
Dziwisz się? Po tylu wpadkach też głupio było by mi pisać po raz enty tą samą regułkę że wszystko będzie działać. Ale z przeprosinami to nikt sie nawet nie pofatygował a to chyba było by najważniejsze skoro więcej na tą chwilę nie można zrobić.
PS Przedwczoraj nie mogłem "popełnić komentarza" do zdjęcia :-( Dziś już nawet nie chce mi się sprawdzać...
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Próbowałem już wszelkich ustawień. To się zaczęło po tych całych ich przeróbkach. Na żadnej innej stronie, na żadnym innym forum, nigdzie nie widzę takich jajec jak tu. To jedyna strona na której to widzę. Używam tego samego kompa, tego samego łącza, tego samego oprogramowania i tej samej przeglądarki. W ogóle uważam, że ten webmajster co tu grzebie, to się chyba z koniem przez telefon widział. Cały ten portal przestał być przyjazny. Wszystko się tu pierdzieli. Funkcjonalności żadnej! Oprawa mało estetyczna. Schodzą na psy.
Popieram ! Widać , że ktoś chciał być oryginalny i G...O z tego wyszło . Najbardziej mnie razi brak najnowszych , poprzednia wersja miała to doskonale rozwiązane .
Mam wiadomość na poczcie. Klikam w nią i cóż się dzieje ? Wiadomość się otwiera ? Nic bardziej mylnego - pojawia się reklama, która za nic nie chce dać się usunąć !!!
JK