Złowiliście już coś?

/ 7 odpowiedzi
Cześć Jak to jest u Was,gdzie łowicie oraz czy złowiliście już coś większego od początku sezonu.Ja łowie na wodach w gminie margonin i moją największą rybą w tym sezonie po za płociami jest Karas 0,5 kg czy u Was jest podobnie?
Bernard51

Już trochę temu złowiłem coś większego ale teraz to już babcia tak że nie ma się czym chwalić. A jeśli chodzi o rybki (bo to była brzana) to na pewno trochę większe jak twój karaś, przyjdzie i na ciebie czas trochę cierpliwości i praktyki (2014/06/16 16:56)

Lukasz254

Ostatnio cały weekend siedziałem razem z 9 godzin i tylko pare drobnych brań i nic po zatym. (2014/06/16 20:40)

Kowal73

Powitać :) U mnie .....w sumie więcej rekreacyjnie jak typowa zasiadka, to ino takie okazy :) (2014/06/16 20:49)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Lukasz254

U mnie głównym problemem w braku brań jest to że najbliższe lowisko to jezioro Lipińskie (300m) o które wlaściciel kompletnie nie dba nic nie zarybia nawet kart nie sprawdzają więc nie ma się co dziwić ze ryby nie biora. (2014/06/16 20:56)

Bernard51

U mnie .....w sumie więcej rekreacyjnie jak typowa zasiadka, to ino takie okazy :)

Każda rybka Zbyszku cieszy byle chciała się dać "złowić" ! (2014/06/16 20:57)

Artur z Ketrzyna

U mnie 3 ledwo wymiarowe szczupłe, takie od 0,9 do 1, kg. Ten rok to porażka, duży jak by się zapadł pod ziemie.
Troszkę płoci i wzdręg do 30 cm.
Na karasia i lina zastawię się w sierpniu jak będę testował zanęty robinsona. No chyba że jako przyłów przy zasiadce na spławik...

Lukasz a skąd ty? Może bym Cię zabrał na swoje miejscówki... (2014/06/17 08:17)

limakryba

Mnie ten rok pozytywnie zaskoczył, udało mi sie wyciągnąć pierwszą w życiu brzanę i to w dodatku ładny okaz 63cm i myślę że mogła mieć pod 3kg. Po za tym miałem kilka karpi, karasi, płotek wielkościowo nic rewelacyjnego. W weekend mam zamiar wybrać sie ze znajomymi na łowisko komercyjne z myślą pobicia nowego rekordu (2014/06/17 09:31)