Dwa zaliczyłem i to były jedyne wypady pod namiot w tym roku. Pokaz łowienia tyczką(Roman też próbował), extremalne sposoby nęcenia, dobre towarzystwo, jedzenie też... a szczególnie ryby z grilla pichcone przez Snipera. Oprócz ryb niczego nam nie brakowało.:)
Mam gdzieś fotkę Romana z uklejką, zaskrońca złapanego przez mojego syna i wędkowanie w basenie :))) Jak znajdę to wrzucę.
Pozdrawiam.:)
(2012/09/23 23:10)Będzie.:) Idę nyny, bo rano planuję killowanie i jak znam życie to na bank nie wstanę jak w każdy poniedziałek.:)
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę.:)
(2012/09/23 23:27)Mieszkam kilka km. od "Olszynki". Ładnie tam, cicho i spokojnie. Nie pomyślałbym nawet, że w tym "oczku wodnym" są takie rybki...:)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Jest fota z "zawodów wędkarskich" na basenie.:)
Powierzchnia tak jak widać, głębokość max ok 10cm... bardzo atrakcyjny zbiornik.:)
(2012/09/24 21:27)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
peter NO KILL he he ,patrzcie i uczcie się niewierni ,ja ryb bez zębów nie jem :))))
Ja też staram się jeść ryby zębami :))))))))(2012/09/24 21:41)
Fajna inicjatywa. Jak kiedyś będzie gdzieś w moim zasięgu to z chęcią się z wami spotkam...