Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Miałem podobne zdarzenia, ale z kijami za 25 zł. Na złamaną szczytówkę zakładałem tą samą przelotkę. Przelotkę podgrzałem zapalniczką, żeby wyciągnąć resztę szczytówki, złamaną końcówkę szczytówki oszlifowałem na wymiar przelotki i sklejałem.
(2015/05/07 18:52)Witam Panowie czy orientuje się ktoś czy istnieje możliwość naprawy szczytówki, czy lepszym rozwiązaniem będzie dosztukowanie przelotki dodam ze jest to wędka dragon guide select która kosztowała 500zł i czy w przypadku dosztukowania nie będzie rzutowało na pracę wędziska tym bardziej że jest to x-fast z akcja szczytową której używam do łowienia z opadu
Miałem podobne zdarzenia, ale z kijami za 25 zł. Na złamaną szczytówkę zakładałem tą samą przelotkę. Przelotkę podgrzałem zapalniczką, żeby wyciągnąć resztę szczytówki, złamaną końcówkę szczytówki oszlifowałem na wymiar przelotki i sklejałem.
Obecnie mieszkam 600km od sklepu w którym kupiłem kijek. Mam znajomego właściciela sklepu wędkarskiego, czy mogę za jego pośrednictwem wysłać kij do serwisu?