Ależ Jakub cenowo pojechałeś niemalże po bandzie z tą przykrywką ... na dodatek, śpiwór z marnego supermarketu ... Chcesz przyzwoity śpiwór to osobiście polecam taki jak ten z linku. Link oczywiście przykładowy. Można znaleźć jak się szuka i sporo taniej. Będzie pan zadowolny :-)
http://allegro.pl/spiwor-wojskowy-pododdzialow-specjalnych-729-mon-i6566477028.html
Gdybym mial trzymać go tylko w samochodzie to ok. Ale jak na łowisko idziesz 3 km od samochodu to mordęga z takim majdanem.No nie pisz mi Jakub, że jak walisz buta trzy kilometry to na plecach wszystko dźwigasz ... bo ja nikogo takiego nie znam. (2016/10/24 21:03)
Tak poszukiwalem w internecie czegos i znalazłem mini grzejniczki pod zapalniczke koszt znacznie niższy niż webasto gdyż zaczynają się od 40zł tyle że nie miałem z nimi do czynienia ale chyba kupię na próbę i zobaczymy jak akumulator to zniesie w zimne noce;)Jeżdząc w swoim czasie czyli pod koniec lat 90 klasykiem czyli garbusem przerzuciłem tych elektyków kilka takich do 100 zł. i żaden z nich egzaminu nie zdał. Może teraz produkują jakieś wydajniejsze ... (2016/10/24 21:05)
Gdybym mial trzymać go tylko w samochodzie to ok. Ale jak na łowisko idziesz 3 km od samochodu to mordęga z takim majdanem.No nie pisz mi Jakub, że jak walisz buta trzy kilometry to na plecach wszystko dźwigasz ... bo ja nikogo takiego nie znam.