Witam. Dziś w drodze na Gierzyne znalazłem portfel oraz trzy klucze z brylokiem i kilka fajnych bajerów. Jeśli ktoś zgubił to klucze są u mnie do odebrania(ale tylko klucze).
o ku....... wa jeszcze tego tu nie było - zero szacunku do tego goscia... po tym co zobaczyłem na you tube wiem wszystko i to mi wystarczy..... Mowie o autorze posta (2009/07/28 19:29)
MAniek wystarczy ze wejdziesz na jego profil na yt ma chyba zuczek9312 i zobaczysz co on robi z rybami.... az zal tych ryb... ogolnie poogladaj troche posmiejesz sie i powk.....wiasz... nie powiem niektore filmiki sa ok ale wiekszosc lamie wszelkie zasady..... na yt takie wojny sie w komentarzach toczyly ze glowa mała - ale oczywiscie to nie byly tylko moje komentarze ale i innych ludzi, wedkarzy ktorzy nie mogli patrzec na to co on robi... w jednym z filmów masa ryb na przescieradle w kochni kolo zlewozmywaka albo wypatroszona ryba tez chyba w zlewozmywaku nie pamietam juz dokladnie bo to z poł roku temu było i wkoncu odpuscilem..... bo on i tak zawsze odpowiadal ze to ryby do oczka były - tylko szkoda ze padniete były (2009/07/28 20:49)
dobra z tym portfelem to przesadzilem , nie mamy prawa posadzac go o cos jezeli nie mamy dowodow .... "Jak preparowac ryby" jego film - czy ten szczupak na to zaslugiwal ?? nie wyglada na 50 cm jak mowi jego autor (2009/07/28 20:55)
Z moich obliczeń wynika, że szczupak na zdjęciu Kol. zuczek93, ma długość 40 cm. Mogłem popełnić pewien błąd, jednak nie wynosi on wiecej niz 2 cm. Czyli ryba ma maksymalnie 42 cm. Myslę, że z braku innych sukcesów, Kolega zuczek93, chciał się pochwalić tą niewymiarówką, mysląc, że sposób wykonania zdjęcia, ukryje brak długości. Jednak oko starego wędkarza i matematyka, pozwalają wykryć ten drobny niuans. PDK. (2009/07/29 12:33)
filmik na jutabie olukałem tylko jeden - tez z główka szczupaczka - reszty nawet nie miałem zamiaru oglądać. Krótko - Kolego uczek93, nie rób scen. (2009/07/29 12:41)
Zadzwonił człowiek do radia…… ZNALAZŁEM SASZETKĘ... A W SRODKU DOKUMĘTY NA NAZWISKO JAN KOWALSKI , I …370€ …i 180 dol. i… 366 pln i… KLUCZYKI DO AUTA wraz zdokumetami - I - I co my mamy zrobić. … PYTA REDAKTOR ..........A POPROSZE !..... PUŚCIE MU JAKIŚ FAJNY KAWAŁEK ODEMNIE ..! (2009/07/29 14:18)
W profilu zuczek93 jest kilka ciekawych zdjeć karp 40cm i szczupak 52 ktory na tyle nie wygląda po pierwsze był by chyba troszkę mocniej wybarwiony a po drugie to jeśli przeanalizować oba te zdjęcia można dojść do wniosku że te ryby były tej samej długości.A z tym portfelem to w ogóle przegięcie, zero uczciwości (2009/07/30 08:44)
Kolego zuczek93, skoro znalazłeś portwel to powinny być tam jakiejś dokumenty,prawda?? Przynajmniej je odeślij jak już kase przywłaszczyłeś! A swoją drogą jak w wieku 15 lat wykręcasz takie numery to strach pomyśleć co bedzie za lat kilka!!! Koledzy,odnosnie tych filmików na YouTube,teraz wiecie dlaczego nie ma ryb i nie biorą? Jakby mój synek do domu przyniósł takie karły to nie wiem co bym mu zrobił! Totalna porażka.Zuczek93.nie nazywaj sie wedkarzem bo nim nie jesteś!!! Jesteś zwykłym KŁUSOLEM! (2009/07/30 08:51)
Lepiej uważaj bo ten ktoś wie już kto ten portfel znalazł i myślę że ci nogi z D... powyrywa jak cie dorwie... Ja właśnie też się głowie co mam zrobić bo zgubiłem wszystko przedwczoraj (ŁĄCZNIE Z KARTĄ WĘDKARSKĄ!!), MOŻE KTOŚ PODPOWIE co dalej? Uważaj ŻYDKU!!! bo chyba tak się nazywasz żuczku mały żebyś to ty nie był znalazcą (2009/07/30 09:30)
idź tam gdzie opłacałeś kartę i poproś o zaświadczenie że uregulowałeś wpłaty na ten rok za znaczki i będziesz mógł z takowym świstkiem wędkować do czasu aż nie wydadzą Ci nowej karty. (2009/07/30 10:53)
Tylko z zastrzeżeniem dokumentów to się spiesz !! Bo jak je zuczek znalazł to przeklei zdjęcie i na Twoje konto będzie "miarowe" szczupaki łapał,takie jak preparował po 20 cm.Złapią Go i będzie na Ciebie.A kluczy nie zgubiłeś? Przynajmniej to by Ci oddał. (2009/07/30 12:50)
Powiem ,że nie osobiscie ale mam kontakt z tym młodym kolegą i postaram się wyjasnić ! Bo zaskoczony jestem ! Jak on odnosisie do tematu jest skromnym mlodym człowiekiem . Aż wieżyć mi się nie chce ,że mógłby być do tego stopnia bezczelny i nierozsądny . Próbuje sie z nim kontaktować ! i poprosze nie wydawajmy jeszcze wyroku . (2009/07/30 13:12)
Co do ryb to się nie odzywaj bo nie wiesz wcale jak to wyglada. Co do portwela to był w nim tylko bilet autobusowy 20zł i plastikowa moneta do koszyka z reala (2009/07/30 15:15)