Zaloguj się do konta

Zgłoszenie medalowej ryby do WŚ

utworzono: 2012/07/12 21:10
tomczyk001

Witam, chciałbym zgłosić jedną z wielu medalowych ryb do WŚ, teraz będę wysyłał swój pierwszy raz.
Czytałem w regulaminach, ale nie było napisane w jaki sposób trzeba dołączyć zdjęcie, zdjęcie robię aparatem cyfrowym, muszę wywołać zdjęcie i przesłać je razem ze zgłoszeniem? czy mam wysłać mailem? [2012-07-12 21:10]

marcorn

Z tego co czytałem regulamin, trzeba wysłać dwa zdjęcia : jedno twoje + ryba, drugie ryba + miarka ( czyli zmierzonej ryby ). Potem wypełniasz druczek z gazety i dołączasz wydrukowane czy wywołane zdjęcia. Do koperty, na pocztę i poszło :) [2012-10-24 12:50]

JOPEK1971

Witam, chciałbym zgłosić jedną z wielu medalowych ryb do WŚ, teraz będę wysyłał swój pierwszy raz.
Czytałem w regulaminach, ale nie było napisane w jaki sposób trzeba dołączyć zdjęcie, zdjęcie robię aparatem cyfrowym, muszę wywołać zdjęcie i przesłać je razem ze zgłoszeniem? czy mam wysłać mailem?

Możesz wysłac mailem,Adam Niemiec który prowadzi ten temat na pewno nie będzie robił problemów ;-)Rekordy polski trzeba odpowiednio udokumentowac,a medalówki ot tak sobie,fotka,najlepiej na łonie natury,podac długośc,nie wagę,bo długośc rybki jest najważniejsza, czym dłuższa tym starsza.A jaką rybkę udało Ci się złowic?

[2012-10-24 14:00]