Zezwolenie regulamin połowu ryb jak wypełniać?

/ 15 odpowiedzi
czym trzeba wypełniać zezwolenie jaki kolor długopisu czy można ołówkiem? możliwe jest poprawianie błędów czy można używać korektora
CZzesio

Witam :) Zapewne chodzi Ci o rejestr połowów. Rejestr wypełnia się długopisem kolor dowolny pod warunkiem ,że jest to niebieski ;) może być też czarny. Ołówek odpada. Korektora raczej nie radził bym używać bo może to być uznane za próbę jakichś kombinacji, lepiej przekreślić i napisać obok. No chyba ,że robisz roczne podsumowanie to korektor nie powinien mieć znaczenia. (2011/12/27 10:54)

nowdom

czym trzeba wypełniać zezwolenie jaki kolor długopisu czy można ołówkiem? możliwe jest poprawianie błędów czy można używać korektora

co zrobić jak zamoknie rejestr lub wpadnie do wody. (2011/12/27 13:53)

89krzysztof

Zdać go w swoim kole i odebrać nowy.  (2011/12/27 14:04)

u?ytkownik930

Podłączę sie do tematu ;). Właśnie zmieniam koło i nikt nie wie (w moim stary kole) co zrobić z rejestrem za 2011rok. Czy zdać przy odbiorze kartoteki w starym kole, czy zdać przy wykupie znaczków już w nowym??? Nasz skarbnik sam nie jest do końca pewny ... (2011/12/27 17:49)

Sniper64

Cześć..Wszystkim:)
A co to za różnica,jeżeli to ten sam okręg to nie ma znaczenia. (2011/12/27 17:56)

withanight88

Podłączę sie do tematu ;). Właśnie zmieniam koło i nikt nie wie (w moim stary kole) co zrobić z rejestrem za 2011rok. Czy zdać przy odbiorze kartoteki w starym kole, czy zdać przy wykupie znaczków już w nowym??? Nasz skarbnik sam nie jest do końca pewny ...

Weź tego swojego skarbnika w łeb trzepnij tym rejestrem :) On wydał i ON odbiera ! (2011/12/27 18:12)

ryukon1975

Zrób tak jak każdy.Wpisz ze trzy ryby i oddaj.Nie mów że chcesz być prawy skoro teraz na koniec roku dopiero myślisz jak to wypełnić.:)))) (2011/12/27 18:19)

89krzysztof

Podłączę sie do tematu ;). Właśnie zmieniam koło i nikt nie wie (w moim stary kole) co zrobić z rejestrem za 2011rok. Czy zdać przy odbiorze kartoteki w starym kole, czy zdać przy wykupie znaczków już w nowym??? Nasz skarbnik sam nie jest do końca pewny ...

Weź tego swojego skarbnika w łeb trzepnij tym rejestrem :) On wydał i ON odbiera !

Nie zgodzę się w tym przypadku. Też przechodziłem z koła do koła, a rejestr zdałem w nowy kole, nie w starym.  (2011/12/27 18:21)

Sniper64

Weź tego swojego skarbnika w łeb trzepnij tym rejestrem :) On wydał i ON odbiera !

Nie zgodzę się w tym przypadku. Też przechodziłem z koła do koła, a rejestr zdałem w nowy kole, nie w starym.

- tak jak kolega napisał..!
 rejestr zdaje się tam gdzie opłaca się składki!:)
i każdy skarbnik powinien to wiedzieć:) (2011/12/27 18:34)

withanight88

Nie zgodzę się w tym przypadku. Też przechodziłem z koła do koła, a rejestr zdałem w nowy kole, nie w starym. 

Tylko czy to nie jest absurd ? Bierzesz rejestr na poczatku roku , łowisz na 3 łowiskach należących wyłącznie do koła, a rejestr oddajesz w kole na którego wodach nie zabrałeś żadnej ryby ? 
Wiedziałem ,że rejestry to pic na wodę ale żeby się z tym wcale nie chować? :) (2011/12/27 19:02)

batman0

Ja dzisiaj wypelnilem zieloną kredka bo tylko to mialem przy sobie na rybach :D (2011/12/27 19:12)

Sniper64

Ja dzisiaj wypelnilem zieloną kredka bo tylko to mialem przy sobie na rybach :D

..:)))))))))))))) (2011/12/27 19:14)

u?ytkownik930

Dzięki, tak myslałem, poproszę tylko o pokwitowanie ;) . Tak na wszelki wypadek, w tym roku wprowadzili u nas sankcję za nie zwrócenie rejestru. (2011/12/28 19:57)