Czyli trzeba ze sobą mieć ten załącznik nr.1 z regulaminem i orginał dowodu wpłaty, a co dokladnie musi byc napisane w tytule dowodu wplaty zeby sie nie czepiali?
Pewnie z obawy o nie wniesieniu opłaty za zewolenie i to, że druczek bez pieczątki.
Mam jeszcze jedno pytanie,wpłacam na konto,drukuję potwierdzenie przelewu,muszę wydrukować załącznik 2 i wypełniam sam długopisem. Może moje pytanie brzmi głupio ale sposób wykupienia pozwolenia te wszystkie załączniki też nie jest mądre
Wędkowałem w ubiegłą niedziele na Skrwie w okolicach Płocka (woda pod RZGW). Tego dnia miałem kontrolę PSR. Panowie sprawdzili dowód wpłaty oraz kartę.Miałem również wypełniony załącznik nr 1 ale podczas kontroli nie sprawdzali go. Dowód ma być wypełniony "opłata za zezwolenia na amatorski połów ryb za okres od..... do.... opłata zwykła/ulgowa/specjalna". Opłatę wnosiłem w banku.
Artur tu masz link do załącznika.
http://www.warszawa.rzgw.gov.pl/upload/browser/_MR/Za%C5%82%C4%85cznik%20Nr%203%20-%20Wz%C3%B3r%20dokumentu%20potwierdzaj%C4%85cego%20posiadanie%20zezwolenia%20na%20amatorski%20po%C5%82%C3%B3w%20ryb%20%28do%20wydrukowania%29_2.pdf