Na sprzęcie sumowym dobrze się nie znam, ale uważam że plecionka 0,18 jest ZA SŁABA.
koledzy sledzący powiedzili mi ze to bylo mistrzostwo wyciągając tą rybe na brzeg , nie wiem czy to szczesci czy fart , ale sie udalo 1, 5 godziny frajdy , pozdrawaim
(2012/07/24 19:42)
a po co się męczyć i rybę ? (2012/07/25 19:22)Na sprzęcie sumowym dobrze się nie znam, ale uważam że plecionka 0,18 jest ZA SŁABA.
a co powiesz o moim sumie 20 kg i 144cm na zylke o30 , przypon 0.18 :DDkoledzy sledzący powiedzili mi ze to bylo mistrzostwo wyciągając tą rybe na brzeg , nie wiem czy to szczesci czy fart , ale sie udalo 1, 5 godziny frajdy , pozdrawaim
Powiedz szczerze. Ile złowiłeś takich okazów w swojej "karierze" rybackiej? Z tego co słyszę od wędkarzy z okolic to kilka kilo to jest już olbrzym... Więc po co mam kupować "kij od szczotki" ? Chcę mieć trochę frajdy z łowienia :) Mam jeszcze jedno pytanie. Czy polecicie kołowrotek shimano avilio 4000? Da radę? Pozdrawiam
Powiedz szczerze. Ile złowiłeś takich okazów w swojej "karierze" rybackiej? Z tego co słyszę od wędkarzy z okolic to kilka kilo to jest już olbrzym... Więc po co mam kupować "kij od szczotki" ? Chcę mieć trochę frajdy z łowienia :) Mam jeszcze jedno pytanie. Czy polecicie kołowrotek shimano avilio 4000? Da radę? Pozdrawiam