koles wzio sobie moje zdjecie z galerii jaki glowne w profilu http://www.wedkuje.pl/wedkarz,85046 mozna takie zeczy robic bez pytania???? sa jakies tu prawa autorskie
To jest PLAGIAT, kolejny już na naszym forum. Zgłoś NARUSZENIE! A może wcześniej skontaktuj się z tym chłopakiem i zapytaj czemu tak zrobił i przetłumacz, że tak nie wolno! (2011/07/30 13:39)
zglosze:) ale dziwi mnie to ze wkleja sobie czyjes fotki bez pytania, jesli napisal by domnie to jasne ze bym mu pozwolil ale na zywca wali takie zeczy!!! smieszne to ale zarazem przykre (2011/07/30 13:44)
Ja bym był z siebie dumny gdyby ktoś zapożyczył moje zdjęcie - znak że mu się podoba. A byłbym dumny z tego kogoś gdyby po prostu zapytał czy może. (2011/07/30 18:37)
Trochę dziwne że na twoim zdjęciu nie ma logo; pocisk.wedkuje.pl. Takie redakcja umieszczała na dodawanych zdjęciach przez użytkowników. To troszkę zabezpieczało przed takimi sytuacjami. Bo po co komu zdjęcie z czyimś logiem? (2011/07/30 22:12)
Kolego Arturze, zdjęcia z podpisem " .............. wędkuje.pl" mają tylko osoby mające blog, a wszyscy zwykli użytkownicy forum takiego podpisu nie mają :) (2011/07/31 05:55)
To już nawet nie plagiat,a zwykłe naruszenie praw autorskich czyli przestępstwo,plagiat to skopiowanie czegoś,zrobienie czegoś na jakiś wzór a w przypadku zapożyczenia jakiegoś zdjęcia i wykorzystywania go bez zgody autora mówimy o jawnym łamaniu prawa. Żenada !!! (2011/07/31 09:25)