Żegnajcie i do zobaczenia- Jędrula
utworzono: 2012/12/20 11:30
Chciałbym się serdecznie ze wszystkimi pożegnać . Będę miło wspominał moją działalność na tym portalu , będzie mi brakowało Was wszystkich a szczególnie najbliższych , wirtualnych kolegów jaki i tych realnych , poznanych już na żywo . Bardzo chciałbym wszystkim złożyć życzenia świąteczne oraz noworoczne , jednak jak wiadomo nikt z nas ich nie dożyje .
Składam więc najserdeczniejsze życzenia na zbliżający się koniec świata ! Życzę wszystkim , łagodnej i szybkiej śmierci oraz krótkiej drogi do krainy wiecznych łowów .
Ze łzami w oczach , pozdrawiam i żegnam się czule @Jędrula
[2012-12-20 11:30]Chciałbym się serdecznie ze wszystkimi pożegnać . Będę miło wspominał moją działalność na tym portalu , będzie mi brakowało Was wszystkich a szczególnie najbliższych , wirtualnych kolegów jaki i tych realnych , poznanych już na żywo . Bardzo chciałbym wszystkim złożyć życzenia świąteczne oraz noworoczne , jednak jak wiadomo nikt z nas ich nie dożyje .
Składam więc najserdeczniejsze życzenia na zbliżający się koniec świata ! Życzę wszystkim , łagodnej i szybkiej śmierci oraz krótkiej drogi do krainy wiecznych łowów .
no sory ale ciebie już kompletnie odbiło ???????? poddajesz się tej durnej modzie amerykańskiej
[2012-12-20 11:39]
Chciałbym się serdecznie ze wszystkimi pożegnać . Będę miło wspominał moją działalność na tym portalu , będzie mi brakowało Was wszystkich a szczególnie najbliższych , wirtualnych kolegów jaki i tych realnych , poznanych już na żywo . Bardzo chciałbym wszystkim złożyć życzenia świąteczne oraz noworoczne , jednak jak wiadomo nikt z nas ich nie dożyje .
Panie @Jędrula niech się Pan nie wygłupia:)
[2012-12-20 11:55]
[2012-12-20 11:55]Chciałbym się serdecznie ze wszystkimi pożegnać . Będę miło wspominał moją działalność na tym portalu , będzie mi brakowało Was wszystkich a szczególnie najbliższych , wirtualnych kolegów jaki i tych realnych , poznanych już na żywo .
Do tego momentu wydawało mi się, że Ci się wyrok uprawomocnił i idziesz poleżeć na kilka ładnych lat :). Pozdrawiam.
Ha ha ha.Widzę że kolega ma poczucie humoru.Proponuję 3\4 Finlandii i dasz radę.Ja już zacząłem odliczac.;-)))
[2012-12-20 11:56]
Pan już 3 dzień z rzędu wciąga to paskudztwo....
[2012-12-20 11:58]
No tak, już wkrótce koniec świata, mógłbyś bardziej coś napisać w tym liście pożegnalnym :))))
[2012-12-20 11:59]
Cześć Jędrzej. Może Ci się sprawy wyklarują i wrócisz tu. Wesołych Świąt stary....... [2012-12-20 12:10]
Cześć Jędrzej. Może Ci się sprawy wyklarują i wrócisz tu. Wesołych Świąt stary.......
To już jutro niestety , żandych spraw już nie będzie ....
Takie małe pytanko mam - na którą Majowie kazali się jutro szykować ?
[2012-12-20 12:15]A pszczółka Maja coś bzykała o godzinie 0.0. Której Maji słuchać w takim razie?
[2012-12-20 12:35]
Co za gość!!! Majowie odwołali koniec świata. Tzn. wcale go nawet nie zawołali:). o prostu ludziska czytali kalendarz majów na kamieniu a kamienia starczyło do 2012.12.21 reszta jest w drugim końcu jaskini na innym kamieniu.
[2012-12-20 12:39]
Jędrek na pewno będę pierwszy po drugiej stronie,to już takie zboczenie że wszędzie muszę być pierwszy.
Daj mi na priv numer telefonu to po przybyciu tyrknę i powiem Ci czy w krainie wiecznych łowów biorą.Aaaaaaa ... i oczywiście na co to nim dołączysz do mnie kupisz na przykład kilka puszek kukurydzy w Biedronce,piwo wezmę ja będzie ono bowiem niezbędne do aklimatyzacji w nowym środowisku.:)
[2012-12-20 12:44]
Nie martw sie Jondruś, dwa miasta na Śląsku ocaleją.
Toszek i Rybnik zapraszają :)
[2012-12-20 12:50]Nie martw sie Jondruś, dwa miasta na Śląsku ocaleją.
Toszek i Rybnik zapraszają :)
O to muszę się przeprowadzić .............:))
[2012-12-20 12:58]
Jędrula! Ty już nie żyjesz! Ty już masz koniec świata! Co za typ! Ty teraz dopiero się żegnaj ze wszystkimi! No nie daruję, no! Ja już w dyni tysiące kombinacji na sekundę, a tu.........! Nie! Napisz jeszcze jednego takiego sms-a, to Ci wyrwe nerke przez nos! Ja przyspieszę ten wyjazd na Śląsk!
Czub!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[2012-12-20 13:03]a no rzeczywiście to już jutro:) ku...wa ostatni dzień, a ja zamiast kopać bunkier, wieczorami jakieś wobki strugam..., dzięki koledzy za przypomnienie...gdzie ta łopata...a jest ok...pozdrawiam:)
[2012-12-20 13:06]
Jędrula! Ty już nie żyjesz! Ty już masz koniec świata! Co za typ! Ty teraz dopiero się żegnaj ze wszystkimi! No nie daruję, no! Ja już w dyni tysiące kombinacji na sekundę, a tu.........! Nie! Napisz jeszcze jednego takiego sms-a, to Ci wyrwe nerke przez nos! Ja przyspieszę ten wyjazd na Śląsk!
Czub!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hehehehehehehehehehe............ ale Cię dostał, normalnie sikam :))))))))))))))
[2012-12-20 13:08]
Hehehehehehehehehehe............
ale Cię dostał, normalnie sikam :))))))))))))))
HEHEH
Ja tam wierzę Jędruli... wypadało by wybaczyć i przeprosić wszystkich, których w jakikolwiek sposób obraziłem czy sprawiłem im przykrość. Nie wypada skłócony odchodzić w zaświaty, więc
P R Z E P R A S Z A M !
[2012-12-20 13:16]
Jak trafisz na jakiś kawałek wody, to zajmij i dla mnie miejscówkę. Bo potem może być ciężko...
[2012-12-20 13:16]
No tak , róbcie sobie jaja ! TAAAAAK ! A ja już se arkę wystrugałem w garażu , brodę mam taka dolepiana i prześcieradło z dziurami na ręce . Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni ? Zobaczymy ???!!!
[2012-12-20 13:19]No cóż ja też strugam sobie arkę -może przetrzyma, a jak nie to do zobaczenia po drugiej stronie mocy :) [2012-12-20 13:25]
No tak , róbcie sobie jaja ! TAAAAAK ! A ja już se arkę wystrugałem w garażu , brodę mam taka dolepiana i prześcieradło z dziurami na ręce . Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni ? Zobaczymy ???!!!
Jędrula przepraszam za wszystko , ale tak po znajomości czy znalazło by się jakieś miejsce na tej łajbie :))) może być nawet w kuchni :)) tu nie chodzi o żarcie, kilka konserw będę miał :))
[2012-12-20 13:26]