Bo wam żyłka pęknie.... Tak się ciskacie, o matko jednego szczupaka zabrał i już halo robicie..
FriQ , zabiersz głos kiedy chcesz podgrzać atmosfere. Pewnie nie masz pojęcia o wielu sprawach dotyczących wędkarstwa i forum na portalu "WEDKUJE" czepiasz sie najmniejszych szczegółów a sam nie wiele wiesz!! Lepiej było by żebyś sie nie odzywał kiedy starsi rozmawiają.....
(2011/07/16 23:51)Panowie, podejrzewam że to niewiedza i bardzo często zmieniające sie prawo. A do tego młody wędkarz ze starym regulaminem z 90dziesiatych lat
Może się myle ale w polsce minimalny wym. ochronny szczupaka to chyba 45 cm był.
(2011/07/17 02:54)Jak zaczynałem łowić szczupak miał wymiar ochronny 40 cm,a nie jestem jeszcze całkiem stary no może pół stary.:)
Dokładnie tak jak mówisz Kolego:) A sandacz miał 45cm a do tego okres ochronny sandacza był od 15ego marca do końca maja :) I chyba było więcej tych ryb niż dzisiaj
(2011/07/17 08:26)Dla mnie to bzdura. Tzn- no gostek przegiął trochę-no ale cóż i takich nie brakuje.Natomiast dziwi mnie fakt,ze portal sam nie usunął tego zdjęcia i nie ukarał go w jakiś sposób.No ale jak mógł to robić skoro wymiary ochronne ryb na tym portalu także są nie aktualne- i TU WŁAŚCICILE PORTALU POWINNI się wstydzić!!!!!!na dolnym Śląsku: szczupak i sandacz od tego roku ma wymiar 50cm- okoń który nie miał wcale znowu ma 15cm.Więc KTo tu tak naprawdę powinien się wstydzić??????(2011/07/17 08:45)
Redakcja forum nie jest w stanie nadzorować każdej wrzucanej informacji, wpisu, czy zdjęcia i cenzurować tego, dlatego są moderatorzy, lecz oni również nie są w stanie fizycznie wszystkiego ocenzurować. Stąd pod takimi wstawkami jest opcja ZGŁOŚ NARUSZENIE, co można wykorzystać w przypadku wynalezienia nieścisłości, bądź rażącego łamania regulaminu. Wtedy Redakcja reaguje natychmiastowo po otrzymaniu takiej wiadomości o naruszeniu tegoż regulaminu.
Widzialem to zdjecie i co? Gdzie jest napisane, ze on tego szczupaka zabral? Jak na moj gust to ten szczupaczek lezy na dnie lodki i ma jeszcze nie wyjeta kotwice z pyska. Jak mozna posadzac kogos o klusownictwo nie majac na to dowodow? Nie wiem czy ja mam racje czy ci ktorzy go tak atakuja, ale powtarzam jeszcze raz jaka macie pewnosc, ze on go zabral i zjadl? Komentarze pod zdjeciem to dopiero szczyt chamstwa.
Tak, pewnie masz racje , bardzo możliwe, że szczupak leży na dnie łódki , o czym może świadczyć nie wyjęta kotwica z jego pyska.
Nie ma co przedwcześnie osądzać. A komentarze są żałosne, typowe dla dzieci neo.
(2011/07/17 11:54)niestety tak teraz jest jak w realu ktoś strachliwy i cichutki to w necie bohater i krzykacz.