Zdjęcia C&R

/ 45 odpowiedzi / 20 zdjęć
kedzio

Tak trzymać... wypuszczajta! Ja będę miał co brać.
  (2016/10/31 18:30)

grisza-78

Piszesz, że nie trawisz hipokrytów, więc podsyłam link ( mam nadzieję, że wejdzie w wątek tym razem). Jeśli kiedykolwiek dorośniesz prosty człowieku, to pogadamy.

http://jerkbait.pl/topic/52646-filmy-z-catch-and-release-w-tle/

Na tym portalu (jerkbait) napewno nie miałbyś nic do powiedzenia a tu na wędkuje.pl, tylko tu, możesz się naśmiewać z ludzi, którzy wypuszczają ryby. Jesteś zakompleksionym człowiekiem, który zza klawiatury może dużo, a w praktyce jest miernotą. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w wątku "zdjęcia C&R", to nie wchodź tu więcej i nie zabieraj głosu. (2016/11/01 23:52)

Jędrula

Piszesz, że nie trawisz hipokrytów, więc podsyłam link ( mam nadzieję, że wejdzie w wątek tym razem). Jeśli kiedykolwiek dorośniesz prosty człowieku, to pogadamy.

http://jerkbait.pl/topic/52646-filmy-z-catch-and-release-w-tle/

Na tym portalu (jerkbait) napewno nie miałbyś nic do powiedzenia a tu na wędkuje.pl, tylko tu, możesz się naśmiewać z ludzi, którzy wypuszczają ryby. Jesteś zakompleksionym człowiekiem, który zza klawiatury może dużo, a w praktyce jest miernotą. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w wątku "zdjęcia C&R", to nie wchodź tu więcej i nie zabieraj głosu.

Grzegorz, wyluzuj :) Kedzio celowo prowokuję, on dobrze wie, że NK w aktualnej sytuacji polskich wód, to jedyna słuszna prawda. Kiedyś nawet, Kolega pawelz mu to matematycznie wyłożył. Na bank dotarło, ale nie przyjął. Ot taki charakter ;) (2016/11/02 13:42)

kaban

A ja będę walczył o taki ocinek rzeki C&R a wiem, że łatwo nie będzie. Jak dla mnie ma to sens i żaden tzw. "kedzio" tego nie zmieni a gościa @kedzio i tak pozdrawiam.  (2016/11/02 16:14)

Jędrula

A ja będę walczył o taki ocinek rzeki C&R a wiem, że łatwo nie będzie. Jak dla mnie ma to sens i żaden tzw. "kedzio" tego nie zmieni a gościa @kedzio i tak pozdrawiam. 

Walcz chłopie, chylę nisko czoła. W całej europie NK to norma. U nas pokutuje twierdzenie, że karta musi się spłacić. Do tego IRŚ, cały czas żyje wydajnością z hektara - chcą wyżywić społeczeństwo... PZW im w tym przygania, do tego stawia smażalnie i koło się zamyka. Na szczęście sprawy idą w dobrym kierunku, już posłowie zainteresowali się tymi dziadami na Twardej. Wiem, że to jeszcze nie rewolucja, ale, małymi krokami do celu... (2016/11/02 16:28)

kedzio

Karta mi się raczej nie spłaca. W tym roku mam na koncie tylko trochę drobnicy. Ale lubię złowić, zabić, upichcić i zjeść. Więc cieszę się, jak ktoś wypuszcza wszystko jak leci. Bo wtedy rosną moje szanse. 

(2016/11/06 19:50)