Zdjęcia C&R

/ 45 odpowiedzi / 20 zdjęć
Witam. Jeśli jest już taki wątek, to niech któryś z adminów go usunie. Jeśli nie, to wrzucamy foty swoich zdobyczy.

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Przemas83

Już nie wróci , bobry ścieły wszystkie drzewa w okolicy(jedno zostawiły) i zrobiły sobie tamę. A nie to sieci!!!! hehehe (2016/06/28 17:27)

ryukon1975

Nawet zdjęcie mi nie wyszlo, ryba była szybsza. Ogólnie niewiele mi dziś wyszło dobrego. Zepsułem wszystko co się dało z medalowym kleniem na czele.:)
(słowo zepsułem użyte zostało tylko dlatego aby ten zepsuty post się ostał na pamiątkę , w normalnych warunkach użyłbym bardziej pasującego tu słowa) (2016/07/10 10:10)

kedzio

Lubię te klimaty. Utwierdzają mnie w pewności, że będzie ryba na grillu.

(2016/07/12 20:13)

grisza-78

Pomimo niezbyt dużej popularności tego wątku, dalej będę trwał w przekonaniu, że wypuszczanie ryb to wielka przyjemność. Wędkuje.pl to nie jest portal, który głośno namawia do C&R, ale są tu osoby, które nie traktują każdej ryby, jako kolacji. To dobrze. Wczorajszy 80 cm... (2016/07/31 12:39)

luxxxis

No to hooop....chyba 40-sty prosiaczek wraca do swoich,swoje zrobił,zasłużył jak nikt. (2016/08/01 19:04)

ryukon1975

Pomimo niezbyt dużej popularności tego wątku, dalej będę trwał w przekonaniu, że wypuszczanie ryb to wielka przyjemność. Wędkuje.pl to nie jest portal, który głośno namawia do C&R, ale są tu osoby, które nie traktują każdej ryby, jako kolacji. To dobrze. Wczorajszy 80 cm...

Każdy medal ma dwie strony. Pisząc że wypuściłem rybę w oczaj jednych jestem doceniony a w oczach innych jestem klaunem. Przykładem może być np. zarząd okręgu do którego dzwoniłem zprośbą o pomoc. Żadnej nie dostałem. Takich telefonów moglo być tego dnia powiedzmy trzy, Zginęło powiedzmy 1000 + 1000+ 500 ryb. Na najbliższym zebraniu członkowie zarządu stwierdzą że im ryb troche ubyło ale jeden z nich zauważy "patrzcie ale ten osioł dwie wypuścił"- powie wskazując na moje zdjęcie w necie. "czyli jesteśmy o dwie na plusie".:) "Skarbnik polej za zdrowie tego członka". I czy nie wyjdę w tej sytuacji na mocno kopniętego? Według ich postępowania powinienem uruchomić podbierak i złapać tam kilka medali życiówka w kleniu tam była z pewnością stałem metr od niej, trochę szybkich zdjęć i niemijająca slawa.:) Góra daje przykład tym niżej jak postępować i czym jest gospodarka PZW. Dodam że taka sytuacja miała miejsce przynajmniej trzy razy w tym roku, w necie przeczytałem o jednej czerwcowej chyba tylko z tego powodu że miała miejsce w mieście wojewódzkim i zbyt dużo ludzi ją widziało żeby to ukryć. Czasem więc niektóre rzeczy lepiej zachować dla siebie. (2016/08/15 20:23)

grisza-78

Masz rację Krzysiek. U nas wszystkim się wpaja, że jeśli wypuścisz rybę, to albo rybak złapie ją w sieci, albo następny wędkarz ją weźmie. Takie błędne koło. (2016/08/16 21:37)

kaban

Dawno temu znalazłem pewien blockquote - autor William Szekspir : "Zatrucie przyrody wywołuje dziwne skutki" ... ? (2016/08/17 13:21)

kaban

Próbuję poprawić, że pewien blockquote ale jakoś nie idzie ... ? (2016/08/17 13:26)

kaban

Cytat  (2016/08/17 13:27)

grisza-78

Dzisiejszy Kaban ;-) Bez aluzji Grześ. (2016/08/21 21:37)

kaban

Pierwsza miarowa brzana od kilkunastu lat  (2016/09/12 10:47)

ryukon1975

Takie bydlę dziś uwolniłem.:)
(2016/10/18 18:37)