Zdjęcia ryb w kuchni, łazience- Wasze zdanie.
Taki jest tytuł tematu i tego powinny dotyczyć odpowiedzi.Jak rozumiem intencją założyciela wątku nie była dyskusja o zabieraniu,czy wypuszczaniu zlowionych rybTo całkiem inny temat,wielokrotnie poruszany na tym forum.
Podsumowując naszą wymianę zdań i odpowiadając na pytanie zadane w tytule;
Mnie się zdjęcia ryb w łazience nie podobają,aTobie tak.
Mamy więc inne zdanie na ten temat-ani lepsze,ani gorsze-po prostu inne.
(2011/06/12 21:36)
A do jakich kwestii proponujesz to pytanie i odpowiedz sprowadzić?
Co według Ciebie autor miał na myśli ?
(2011/06/12 23:23)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Proste jak nie masz ochoty to nie oglądaj - każdy robi zdjęcia tam gdzie mu się podoba a jeżeli na tle kuchni, łazienki czy deski do krojenia nie jestes w stanie dostrzec tego co najważniejsze to może zajmij się dekorowaniem wnętrz albo branżą kuchenną ;)
Proponuje robienie zdjec rybom nad woda ,chyba ze jest juz przyzadzona do spozycia to wtedy moze byc na pulmisku
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Proponuje robienie zdjec rybom nad woda ,chyba ze jest juz przyzadzona do spozycia to wtedy moze byc na pulmisku
Nie wiem jaki Was, ale mnie strasznie denerwują pseudo wędkarze, którzy robią zdjęcia swoich okazów na tle łazienkowych kafelków, w umywalce, wannie albo w kuchni, najlepiej już na desce do krojenia. Ludzie! Wiadomo, że część ryb zabieramy do domu, by je zjeść, ale czy trzeba od razu to pokazywać na zdjęciach?! Nie lepiej zrobić fotki nad wodą, a konsumpcję zostawić już sobie. Ja akurat nie mam ochoty czegoś takiego oglądać.