Zawody retro

/ 7 odpowiedzi
Od kilku lat kilku z nas stara się zorganizować takie zawody ,chętnych zawsze wśród portalowiczów sporo ale zawsze pali na panewce , po prostu temat umiera. Ja mam zebranie koła 11 grudnia i może w końcu pomysl mógł by dojść do skutku po dogadaniu z zarządem  _ piszcie a resztą ja się zajmę...
Zarys regulaminu przedstawię i proszę o ewentualne uwagi
 na razie czekam ilu było by chętnych
kaban

Moja mała rada najpierw znajdź nawet trzech i zróbcie to na twoim brysiu czy jak mu tam. Potem kilka zdjęć gości z bambusami i krótki wpis. Ludzi z Polski nie ściągniesz bo organizacja musi być kompletna. Znam temat bo sędziuję i organizuję ... . (2016/11/18 16:10)

rysiek38

No i dla tego pytam bo jestew wstanie to ruszyć ,co roku ruszam ten temat i chętni niby są a potem temat umiera-da się to zrobić - uwierz, ale to wymaga czasu i jasnej deklaracji osób zainteresowanych bo nie będę prezesowi zawracał głowy jak nie będzie chętnych i nie było by to na Brysiu a raczej na tzw,sekcji no chyba że masz inny pomysł , inna lokalizacja
Mi ogólnie chodzi o zorganizowanie takiej impezki - oczywiście nagrody,dobre ciepłe żarcie , jakiś browarek i ewentualne zapewnienie noclegu ale to wymaga czasu dlatego piszę o tym już teraz (2016/11/18 18:15)

zbynio5o

Szwedka i beretka sie znajdzie, kumorka też sie pożyczy ale bambusa nie mom... i co ?   :)) (2016/11/18 18:26)

ryukon1975

Dyskwalifikacja razem ze mną zresztą. Choć jak będę uparty i z ciągiem na "puchara" to najbliższą leszczynę widaś z okna, znaczy będzie widać rano.:) (2016/11/18 18:34)

pstrag222

Moja mała rada najpierw znajdź nawet trzech i zróbcie to na twoim brysiu czy jak mu tam. Potem kilka zdjęć gości z bambusami i krótki wpis. Ludzi z Polski nie ściągniesz bo organizacja musi być kompletna. Znam temat bo sędziuję i organizuję ... .

Racja na początku mozna organizowac coś w kole , później powiat , okręg . A kiedy jest kasa można starać się zrobić zawody rangi ogólno polskiej , ale do tego długa droga

(2016/11/18 19:24)

rysiek38

Zgadza się ale myślę że była by to ciekawo0stka nie tylko na skalę krajową ale też niezła promocja np.dla miasta które pomoże w organizacji ,może i jakis sponsor się znajdzie A te ewentualne zdjęcie uśmiechnietej ekipy na koniec w "gumofilcach" bez cenne :-)
 To tylko mój pomysł i pomyślałem że mogło by to wypalić u nas co nie wyklucza tego by zorganizowałby to ktoś inny i gdzie indziej (2016/11/18 23:38)

groniar

Każda inicjatywa jest dobra i trzeba ją popierac.Próbuj Rysiu  próbuj.Pozdrawiam (2016/11/20 16:07)