Witam, chciałbym się dowiedzieć czy koło tuchów organizuje zawody na dzień dziecka na stawach w Tuchowie?? Kiedy to jest?? na jakie metody można łowić?? i na ile wędek?? Czy trzeba mieć karte?? Czy to jest płatne wejście?? Czekam na odpowiedź , z góry dziękuję.. pozdrawiam..
Cześć! Ja Właśnie Jade na Te zaowody i sa w niedziele ( w poniedziałek jest dzien dziecka to zawody sa w niedziele) karty nie trzeba mieć a w tamtym roku lowilo sie na 1 wędke i w tym tez tak chyba bedzie wejscie jest darmowe a mozna lowic na splawik lub grunt na raczej ryby karpiowate (nie na drapieżne) np. kukurydza biale lub czerwone robaki itp. Pozdrawiam!:) (2009/05/13 21:05)
o ktorej godzinie to nie wiem. A łowisko sie losuje a w tamtym roku zawody byly tylko na tym 1(pierwszym) stawie. a ja miejsce nie wiem ktore mialem chyba 4 nie jestem pewien ale za branie udziału chociaz nic nie złowisz nagroda (upominek) jest. za 3 pierwsze miejsca fajne nagrody Sa. Pozdrawiam (a i odpisz mi na prywatna wiadmość w szkrzynce odbiorczej). :) (2009/05/15 21:40)