Zawody spinningowe koła pzw lin
utworzono: 2011/09/30 11:54
gdzie i kiedy odbędą się zawody spiningowe o mistrzostwo kola LIN data i miejsce zawodów podane w terminarzu są nieaktualne chyba. [2011-09-30 11:54]
A tak trochę z innej beczki. Jak takie zawody spinningowe wyglądają? Jeśli łowi się z brzegu to jest się przez cały czas na jednym miejscu i rzuca, czy można wędrować po wyznaczonym przez organizatorów terenie ?
[2011-09-30 15:25]
Zawody rozgrywa się jeżeli to zbiornik to na calym zbiorniku a jeśli rzeka to wyznaczone odcinki mogą byc... A co do zawodów to najprawdopodobniej odbędą się 16 Października i to będą mistrzostwa koła..
[2011-09-30 17:34]
a gdzie dokladnie te zawody sie odbeda bo trzeba troche przed potrenowac ??
[2011-10-01 08:46]
Jeśli łowi się z brzegu to jest się przez cały czas na jednym miejscu i rzuca, czy można wędrować po wyznaczonym przez organizatorów terenie ?
Ponawiam pytanie, bo nie uzyskałem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
[2011-10-01 09:22]
Zawody rozgrywa się jeżeli to zbiornik to na calym zbiorniku a jeśli rzeka to wyznaczone odcinki mogą byc...
gdzie w tym zdaniu jest odpowiedź na pytanie czy można chodzić z miejsca na miejsc ?
[2011-10-01 12:48]
Zastanów sie troche i urzyj mózgu... Kto zrobi zawody lowiąc w jednym miejscu tzn chodzi mi o wyznaczone stanowisko... Tym bardziej że są to zawody spiningowe. Skoro zawody są spiningowe chyba jasne jest to że można chodzić z miejsca na miejsce... pozdrawiam :)
[2011-10-01 16:45]
jeżeli dostaniemy pozwolenie to zawody będą rozegrane tam gdzie w tamtym roku , a jeśli nie to zbiornikiem rezerwowym są Gacki [2011-10-03 11:28]
Zawody spinningowe o mistrzostwo koła LIN zostaną rozegrane na zbiorniku w Lipowicy. Ponieważ gospodarzem zbiornika jest burmistrz Chęcin, zwróciliśmy się na piśmie do niego o wyrażenie zgody na przeprowadzenie zawodów w dniu 16 października br. Zgodę na rozegranie zawodów w tym dniu prawdopodobnie dostaniemy. I to tyle. Natomiast trenować radzę na zbiornikach podległych PZW, bo ten, na chwilę obecną pod PZW nie należy. Ma to swoje dobre strony. Ryba nie będzie wcześniej pokłuta i przepłoszona. Więcej o w/w zawodach będzie w ogłoszeniu gdy tylko dostaniemy zgodę na piśmie.
[2011-10-04 20:56]