Szpila jest zaje.........sty
(2012/03/25 16:22)
A to nowy rywal Pudzianowskiego-Bobb Sapp
(2012/04/02 11:08)
BOB SAPP xD Pudzian na pewno go zgrzeje,typ już jest emerytem i rusza sie jak betonowy kloc xD Jedyny taki zawodnik który może tak rozśmieszyć :) Przegrana z Sappem oznaczała by klęskę dla Pudziana i pożegnanie się z MMA...
Pudzian nie jest emerytem,a też się rusza jak kloc na dodatek w każdej walce odczuwa deficyt tlenowy.Niby jest facetem z ambicjami który je popiera jakimiś tam treningami,to jednak dużo mu brakuje do prawdziwego fightera,na razie robi za celebryte.:)Natomiast kiedyś oglądałem kilka walk na You Tube Bobyego Sappa i muszę stwierdzić,że gość łatwo skóry nie sprzedaje
Pamiętam walkę , jak Bob Sapp w którejś z walk ( parę lat temu ) , wyleciał mu ochraniacz na zęby i dostał cios prosto w twarz , wyleciały mu wtedy ze 3 zęby , ale on walczył dalej .(2012/04/03 16:00)
No właśnie to było pare lat temu teraz Sapp to żaden sportowiec gość wychodzi do ringu tylko po hajs,można porównać ta walke do walki Najmana z Hardkorowym koksem xD wszystko pod publike,żenujące pojedynki które nie wnoszą nic do sportu,Saap odklepie po 15 sec walki ,zgarnie hajs i tyle go widzieli w końcu pudziań musi wygraćz jakimś znanym nazwiskiem xD
Pamiętam walkę , jak Bob Sapp w którejś z walk ( parę lat temu ) , wyleciał mu ochraniacz na zęby i dostał cios prosto w twarz , wyleciały mu wtedy ze 3 zęby , ale on walczył dalej .
No właśnie to było pare lat temu teraz Sapp to żaden sportowiec gość wychodzi do ringu tylko po hajs,można porównać ta walke do walki Najmana z Hardkorowym koksem xD wszystko pod publike,żenujące pojedynki które nie wnoszą nic do sportu,Saap odklepie po 15 sec walki ,zgarnie hajs i tyle go widzieli w końcu pudziań musi wygraćz jakimś znanym nazwiskiem xD
Fajnie, że powstał taki temacik, może ktoś trenuje sporty walki? Ja najbardziej wyczekuje kolejnej walki Chrisory, nie wiem czemu, ale strasznie spodobał mi się jego styl i to, że ma jaja w ringu.
Pozdrawiam.
(2012/04/05 10:22)Fajnie, że powstał taki temacik, może ktoś trenuje sporty walki? Ja najbardziej wyczekuje kolejnej walki Chrisory, nie wiem czemu, ale strasznie spodobał mi się jego styl i to, że ma jaja w ringu.
Pozdrawiam.
Fajnie, że powstał taki temacik, może ktoś trenuje sporty walki? Ja najbardziej wyczekuje kolejnej walki Chrisory, nie wiem czemu, ale strasznie spodobał mi się jego styl i to, że ma jaja w ringu.
Pozdrawiam.
Ja boksuje ;