KOLEDZY DZIŚ NA PORTALU ZALOGOWAŁ NIEJAKI wujo_dobra_rada.Cz taka osoba pasuje do nas.Ten prosty osobnik robi sobie z naszego portalu żarty.Czy da się usunąć go z naszego portalu?A może Administrator coś zrobi w tej sprawie.Pozdrawiam.
Wiesz, może i ma śmieszny może nawet kontrowersyjny nick, ale może poczekajmy, aż zacznie naprawdę dokuczac, bo narazie nie przejawia żadnej aktywności (2009/02/15 12:24)
Żarty to ja sobie bede robil z ciebie. Na powitanie ci napisze ze bede pietnowal takich wlasnie jak ty. Fotografujących sie ze zlowsiona ryba w domu otwarcie przyznajacych sie do klusowania. Na zdjęciach wystepujących z rozpiętym rozporkiem. Typowych pseudowedkarzy - w portalu robiacych za etycznych a na codzien lapiących elektrycznym podbierakiem. Dodam tylko, że jakbyś jeszcze skonczyl ze dwie klasy podstawowki to po pierwsze nie robilbys bledow ortograficznych i nie musial sie za to wstydzić i zrozumialbys aluzję w moim opisie. Ta aluzja byla wlasnie do ciebie. (2009/02/15 12:27)
Nie nam jest decydować kto tu może być, a kto nie.Może gość ma takie poczucie humoru i dla przekory tak się przedstawił.Pożyjemy, zobaczymy. W każdym razie Mariusz nie oceniaj zbyt pochopnie, ledwie się zalogował, a Ty już go chcesz usunąć, oj, oj, oj. Pozdro ... (2009/02/15 12:38)
Do wuja_dobra_rada! a zdjęcie z kotem może byc?;) Mam wielką prośbę do Ciebie, jak wpisujesz komentarze , to staraj się nie robic bardzo obraźliwych uwag. Zeby nasz portal miał jakiś poziom;) Pozdrawiam (2009/02/15 12:42)
podobno po stylu pisania i ukladania zdan mozna poznac kto to pisze nawet jak zmieni nick -a mi juz ktos chodzi po glowie i mam nadzieje ze sie nie myle (2009/02/15 12:50)
Grzegorz. Uwagi były obraźliwe (pod adresem twórcy tego wątku) - był łaskaw mnie powitać prywatną wiadomością i tak się podniecił swoją etyczną rolą że aż założył wątek (parę punktów mu przybędzie). O poziom się nie bój będę go trzymał (wkrótce będzie nawet artykuł na konkurs) - a po uszach będą dostawali ode mnie Ci którzy lansują się jako "etyczni", "no kill", "pacyfa" itd a na co dzień fotografują się z rybą na patelni i do tego jeszcze sami przyznają się że są kłusownikami. (2009/02/15 12:50)
Rysiu. Nikt nic nie zmieniał. Imię i nazwisko masz. Jestem bratem jednego ze starych użytkowników (nazywa się tak samo). Także sensacji nie ma tu żadnej. (2009/02/15 12:54)
Widzę, że z ciebie konkretny człowiek. Odnoszę wrażenie, że TY tu śledzisz losy portalu od jakiegoś czasu. Prosze Cię tylko, żebyś nie wszczynał karczemnych awantur, bo ostatnio mamy z tym same kłopoty!Chociaż z tego, co deklarujesz wnioskuje,że może się na niektórych postach rozpętac piekło. (2009/02/15 12:56)
Napisałem już że nie dam się prowokować do ostrej dyskusji.Ja cię nie wyzywam z kłusowników. Nic o mnie nie wiesz . A co do karpia to był złowiony w rzece.Jeśli nie wiesz to ci powiem, że karp jest obcym gatunkiem w naszych rzekach i nie powinno się go wypuszczać do rzeki.Co do piętnowania mnie na portalu, to proszę bardzo nie będzie mi przeszkadzać,a jeśli będziesz się zachowywać wulgarnie to po prostu twoje opinie zlekceważę. (2009/02/15 13:01)
Apropo rysiek ja się domyślam, kto się kryje pod tym nickie, ale dopóki nie mam pewnosci, farby nie puszczę. Zresztą nie będę dalej drążył tego tematu. Mam nadzieję WUJEK, że to ożywienie portalu nie zamieni się w żywą rzeź?!! (2009/02/15 13:05)
Nawet nie wiesz jak dużo o Tobie wiem. Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani przeczytali Twój komentarz pod tekstem młodzi kłusownicy. Mam też nadzieję że ta trzymetrowa siatka która masz w domu służy do trzymania złowionych ryb a nie stawiania jej w poprzek ;-) (2009/02/15 13:11)
Grzesiu a ja czuje ze sie zacznie i to szybciej niz sie spodziewamy...i jedna uwaga do Fabis -czy w stawach karp niejest gatunkiem obcym??? (2009/02/15 13:12)
karp może być zarybiany tylko w zbiornikach zamkniętych.Jeśli staw nie ma połączenia z rzeką to mogą w świetle prawa w nim przebywać. Ale i tak karp w Polsce jest obcym gatunkiem i nie występuje naturalnie i nie rozmnaża się pochodzi z Azji.pozdrawiam. (2009/02/15 13:35)
dobra panowie nie ma co się sprzeczać. poznamy gościa to go dopiero ocenimy. a możne będzie miał coś ciekawego do powiedzenia. a login o niczym nie świadczy. pozdrawiam i dajmy mu szanse (2009/02/15 13:40)
Witam.Bardzo Was proszę nie róbcie bydła.Jest następny śmieszny kolega na portalu.Karp jest obcym gatunkiem ( Grecja )i nie powinno nim się zarybiać wód naszego kraju.Stawy hodowlane nie mają nic wspólnego z wodami ogólnie dostępnymi. Pozdrawiam Wszystkich. (2009/02/15 13:45)
No właśnie Rysiu, dlatego to mój ostatni wpis w tym wątku, przechodzę do bojkotu drażliwych tematów. Lepiej zastanowię się nad jakimś artykułem, może na konkurs, zastanowię sie. W każdym bądź razie zajmę się czymś pożytecznym (2009/02/15 13:58)