Zapytanie-do czego to jest?

/ 8 odpowiedzi
Witam mam takie pytanie do czego to służy proszę o pomoc

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

fishark

Kulki analne. (2019/09/23 23:04)

monikatcp

Szczerze to nie mam pojęcia. Powiedz skąd to wziąłeś? dla mnie to kawałek zerwanego i ściągniętego przez Ciebie czyjegoś przyponu. Chociaż dziwny przypon..kulka przy krętliku.. (2019/09/24 18:48)

Eryk S

Moim zdaniem jest to patent na podniesienie żyłki z dna na muliste lub zarośnięte dno . Ale może się mylę . (2019/09/24 19:49)

monikatcp

Moim zdaniem jest to patent na podniesienie żyłki z dna na muliste lub zarośnięte dno . Ale może się mylę .
Domyślam się tylko co piszesz bo ełno znaków chińskich. Ale jeśli to tak jak myślę to powiedz mi na jakiej zasadze ten patent miał by działać i gdzie haczyk miałybyć? bezpośrednio na krętliku? :D. Sorki ale już zwariowałam i zgubiłam się haha :)
Â
Wiesz co gdzie piszczy ale nie do końca, patent na podniesienie żyłki nad dno to użycie specjalnego zestawu lub kulek typu pop up, ale one wyglądaja te zestawy zupełnie inaczej :) (2019/09/24 19:52)

Eryk S

Ja bym to widzial tak ze zakladasz kretlik na zylke glowna jak ciezarek z oczkiem potem wiazesz kretlik do przyponu . (2019/09/24 20:13)

monikatcp

tylko tu z jednej strony ten ala pozycjoner nie pasuje albo Bóg wie co to jest ;d (2019/09/24 20:41)

51Marek

Eryk S. I nad dno unosi się żyłka w kierunku ciężarków i powierzchni wody, a haczyk, jako cięższy z drugoiej strony nadal pozostanie na dnie. Chyba, że krętlik przywiążesz do haczyka. (2019/09/25 11:27)

paawciu1980

Kupiłem kedys creavit puderłka w lidlu i tam były różne zestawy i gruntowe i spławikowe i to było w zestawie gruntowym (2019/09/26 20:02)