Zaproszenie na I Ogólnopolską Pielgrzymkę

/ 6 odpowiedzi

Coś nowego .

Może wielu z nas się tutaj spotka.

Zapraszamy. 

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

adler

27.IV.2013 - odległy termin, ale jest czas by się się skrzyknąć, zebrać. 

Może spróbujemy?

Więc jestem pierwszy. 

Następni chętni?.

Zapraszam.

(2013/01/18 12:23)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

mis2900

Wszystko fajnie, ciekawa inicjatywa. Tylko trochę zbyt mało szczegółów. Skoro się rozpoczyna , to musi się gdzieś zakończyć , muszą być także podane kolejne punkty tej pielgrzymki , a ja tego tutaj nie widzę . (2013/01/18 12:38)

Mija

Też jestem ciekawa dokąd ta pielgrzymka ma pielgrzymować skoro wyrusza z Jasnej Góry. (2013/01/18 13:42)

JKarp

Też jestem ciekawa dokąd ta pielgrzymka ma pielgrzymować skoro wyrusza z Jasnej Góry.

CześćDo miejsca świętego dla wędkarzy Kasiu ;-)Jak dla mnie to mogłoby być  Rainbow, Raduta czy i choćby nasze niektóre łowiska np Jeziory Wielkie.JK (2013/01/18 13:54)

adler

Trudno z Wami rozmawiać, robicie to celowo , czy naprawdę nie rozumiecie niektórych oczywistych rzeczy? 

Czy pielgrzymka tylko kojarzy Wam się z tłumem maszerującym, zdążającym do...., czyż samotnie, jedno, dwuosobowo nie można pielgrzymować. Można spotkać się na miejscu, a dojechać każdym dostępnym środkiem lokomocji.

Zresztą tyle to na pewno sami wiecie , więc proszę bez głupich, bezsensownych, ironicznych komentarzy. Więc proszę , bez urazy, obrazy i więcej wyrozumiałości.

Teraz weźmy się za robienie obiadku; dziś gotuję rodzince tylko zupkę , pyszny śląski żurek. 

Pozdrawiam Krzysztof. 

(2013/01/18 14:02)

Mija

Trudno z Wami rozmawiać, robicie to celowo , czy naprawdę nie rozumiecie niektórych oczywistych rzeczy? 

Czy pielgrzymka tylko kojarzy Wam się z tłumem maszerującym, zdążającym do...., czyż samotnie, jedno, dwuosobowo nie można pielgrzymować. Można spotkać się na miejscu, a dojechać każdym dostępnym środkiem lokomocji.

Zresztą tyle to na pewno sami wiecie , więc proszę bez głupich, bezsensownych, ironicznych komentarzy. Więc proszę , bez urazy, obrazy i więcej wyrozumiałości.

Teraz weźmy się za robienie obiadku; dziś gotuję rodzince tylko zupkę , pyszny śląski żurek. 

Pozdrawiam Krzysztof. 

Nie ma tu nic oczywistego poza tym, że Pielgrzymka ma się rozpocząć Mszą a nie nią zakończyć, a to oznacza, że coś powinno wydarzyć się po jej rozpoczęciu. (2013/01/18 15:56)