Zapora Wióry

/ 8 odpowiedzi
Witam wszystkich:)
jak widać na zdjęciu wyniki na zaporze wióry są dobre kilku godzinna zasiadka na żywca i wyniki są dobre za żywca stosuje okonie jest to naj skuteczniejsza przynęta na tym zbiorniku.
łowie w okolicach Wieloborowic pod tak zwaną czerwoną skałą znajduje się tam koryto rzeki. A złapał ktoś może na wiórach sandacza ???
bo mi się to jeszcze nie udało.

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

boblo1974

Lepiej usuń to zdjęcie , limit to 2 sztuki . Kłania się RAPR !!!!!!!!!!!! (2012/11/17 15:00)

RuchPalikota2

Lepiej usuń to zdjęcie , limit to 2 sztuki . Kłania się RAPR !!!!!!!!!!!!

A może pan wędkarz ich niebrał tylko wypuścił? C&R Pzdr.! (2012/11/17 15:41)

Zielan

Witam wszystkich:)
jak widać na zdjęciu wyniki na zaporze wióry są dobre kilku godzinna zasiadka na żywca
Kilkugodzinna zasiadka czyli te szczupaki w pewnym % są zdechłe. A żeby złapać 3 pod rząd to już trzeba mieć dobrego farta albo mega super hiper łowny zbiornik. (2012/11/17 17:12)

skryty

co do przestrzegania regulaminu, mnie również nie wydaje się żeby te 3 sztuki wróciły do wody, bynajmniej całe i zdrowe, a co do sandacza to jakiś czas temu miałem ładne branie, które sądząc po prowadzeniu gumy, śladach na niej zostawionych,  porze dnia itp. wskazywały że było to "książkowe" branie sandacza. (2012/11/17 17:50)

u?ytkownik27292

Lepiej usuń to zdjęcie , limit to 2 sztuki . Kłania się RAPR !!!!!!!!!!!!

To zdjęcie przedstawia żerowanie szczupaków na łące - nie czepiaj się :D (2012/11/18 08:15)

skryty

zmieniając trochę temat, był może ktoś ostatnio na Wiórach? , są "ślady" drapieżnika? (2012/11/23 16:44)

skryty

zmieniając trochę temat, był może ktoś ostatnio na Wiórach? , są "ślady" drapieżnika?

już się tak nie rozpisujcie:) już sam to sprawdziłem
(2012/11/25 16:00)

mbczonet

kolego te szczupaki zostały wpuszczone całe i zdrowe do wody;)
były trzymane w wodzie przypięte agrafką i nic im złego się nie stało...
zabrałem z łowiska tylko jednego z nich;)
i jak się zna dobre miejsca wcale długo nie trzeba czekać na branie (2012/12/21 12:32)