Zanęty Venire Gliwice
utworzono: 2013/10/07 09:46
Witam,
jak w tytule, gdzie można w Gliwicach znaleźć zanęty Venire, ponieważ kiedyś je widzialem i nie umiem namierzyć teraz gdzie to było.
prosze o pomoc
[2013-10-07 09:46]
Witam,
jak w tytule, gdzie można w Gliwicach znaleźć zanęty Venire, ponieważ kiedyś je widzialem i nie umiem namierzyć teraz gdzie to było.
prosze o pomoc
może u Samola na Rybnickiej ?
[2013-10-07 11:11]
własnie u samola niema i to jest największy problem, bylem tam w sobotę na spacerku :)
[2013-10-07 11:28]
siemka idz na jagielonska za kolo wedkarskie tam koles ma duzy sklep
Właśnie tam dzwoniłem niestety nawet nie słyszeli tam o takich zanętach:(
szukam dalej, choć wychodzi że najbliżej to dopiero w Rybniku mają.
[2013-10-09 11:47]
siemka idz na jagielonska za kolo wedkarskie tam koles ma duzy sklep
Właśnie tam dzwoniłem niestety nawet nie słyszeli tam o takich zanętach:(
szukam dalej, choć wychodzi że najbliżej to dopiero w Rybniku mają.
www.eurofishing.plSklep z Zabrza.Maja duzy asortyment wiec spróbuj sprawdzic tam. [2013-10-09 12:01]
tak pytalem choc troszke w innym aspekcie, jestem poki co na etapie bardzo intensywnego probowania roznych mieszanek, a ta firma to jedna z nielicznych ktorych nie moge dostac, raz tylko mialem przyjemnosc na nia lowic i mam bardzo pozytywna opinie na jej temat.
A probowalem juz prawie wszystkie(bruda, dragon, lorpio, sesans,niwa,):)teraz wlasnie chce sperawdzic te mieszanki na jesieni i porownac z milewskim.
[2013-10-09 18:20]
I dupa w zabrzu takze nie maja wiec czeka mnie wyciaczka do Rybnika w piatek
[2013-10-09 18:23]
niestety jeszcze do tych zanet nie doszedłem :) i powiem szczerze ze jeszcze nigdzie ich nie widziałem, choć to może być tylko moje przeoczenie.
Nie jest za zimno jeszcze więc kto wie moze uda sie jeszcze ja wypróbować.
Jak masz namiar na sklep gdzie znajdują się te zanęty daj cynk.
pozdrawiam
[2013-10-15 13:06]
zanety tej nie dostaniesz z prostej przyczyny jest tak malo popularna ze nie oplaca sie jej sprowadzac jesli juz gdzies kupisz zobacz na date waznosci moze byc z tym kiepsko .dobra zanete i tak musisz dopasowac do danego lowiska wiec polecam jesli duzo chcesz wydac to sensasa i dodatki bedzie to lepsze rozwiazanie [2013-11-01 17:30]
jak pisalem wczesniej kupilem zanety venire oraz samet w Rybniku, tak jak piszesz pierwsze co to sprawdzilem date i okazało sie ze sa swierze(data przydatnosci 2015).
Notabene zaczalenm testy tych zanet i musze powiedzizec jestem pod wrazeniem ich skutecznosci.
pozdrawiam
[2013-11-03 12:27]