Witam. Dnia 9.09.2012 r Mam zawody spławikowe. W zbiorniku przeważają leszczyki i płotki. Mam ochotę zrobić taką mieszankę zanętową jak na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=oA3sUzPOkuY&feature=relmfu Co o tym sądzicie ? osobno w ziemi systematycznie będę podawał jokersa.
Co byś cie dodali a czego nie ? Porady ?
Z góry dzięki za info i pozdrawiam :)
Ps Tak naprawdę te zawody będą rozgrzewką, ponieważ bardziej zależy mi na zawodach które odbędą się 23.09 także na tym zbiorniku... Więc przy okazji przetestuję tę mieszankę :)
Witaj, Kolego ja ci proponuje takie cos , tak jak na filmie zanęta Gp , zanęta płoć , to wstepnie nawilż , nastepnie zabierz sie na ziemie !! dajesz do 2 wiadra 2 kg Bełchatowskiej + 2 Argilli , jak juz wymieszasz tą mieszanke 1/1 , do gotowej zanete przeznaczonej juz do necenia , dodaj Dzoka bezpośrednio , bedzie Argilla fajne smużyła szybko pracowała i fajnie unosiła dzoka , a reszte kul koryguj następnym nawilżaniem , i klejem ,
W tym roku ta mieszanka na zawodach okręgowych , mistrzostwach koła , i puchar prezesa koła zająłem 3 miejsca ; ) ale te miejsca popsułem błędami które musze sobie poprawic w praktyce ; )