Zanęta na karpie-zalewa do zanęty

/ 3 odpowiedzi
Jadę na 8 godzin lub trochę więcej na karpie. Pokruszyłem pół kilograma kulek wrzuciłem pół kilo pelletu z kulkami: kiwi, scopex, tutti  frutii,jakiegoś śmierdziucha, wanilie, a pellet japońska kałamarnica z ośmiorncą, ryba wanilia i krewetka. Następnie dodałem 250g kukurydzy, całą wodę wylałem, ale wilgoć pozostała na kuku. Po kilku minutach otworzyłem pojemnik i dość intensywnie zaczęło pachnieć, ale kulki nadal były  twarde. Czy mogę jutro zalać boosterem zanętę i ja zanęcać? Proszę o pilną poradę.
zarowka

zalewaj dzisiaj bedziesz miał intensywniejszy aromat..jak dla mnie za dużo smaków ale karpiki zjedzą wszystko:) ja tez jade jutro na szybkie łowy12h i mieszam dwa methody kryl+rybka dodatkowo olej rybny i bosterek halibut i troszke pokruszonych kulek halibutowych i na hak pop-up rybka+halibucik a drugi zestawik to zaobaczymy nad ranem:)

połamania daj znać jak poszło

pozdrawiam
zarowka (2012/10/13 20:37)

kamil11269

też jadę za jakieś 50 minut i koło 21 wracam :) (2012/10/14 11:53)

bartosz-kluz

Dziś lipnie! nim rozłożyłem stanowisko koles mówił , że miał 10 , ale się spiął. Od 6.45 do 13.45 wędki w wodzie i tylko 2 razy pojedyncze stuknięcie na pellet i rak zdjął. Na chwile zarzuciłem spinna . Koleś obławiał to miejsce ze 2 godziny, a ja po 2 rzutach szczupak 50cm hol minuta jak pan który podbierał chwycił za przypon ryba skoczyła i się wypięła myślę,że Wam poszczęśćiło się lepiej:) (2012/10/14 15:00)