Ja miałem tę zanętę w Gołuchowie. Nie dodawałem niczego. Niby Karpiowa ale same Leszcze brały i to ładnie... Więc wiem że na Leszcza chyba się nadaje. (2011/06/18 06:06)
Łowiłem na spławik i kilka kul wrzuciłem ale nie było specjalnego efektu i pogoda nie za bardzo sprzyjała spławikom, więc zmieniłem na grunt. Wtedy zaczęły uderzać ładne Leszcze. (2011/06/18 06:09)
na pusty hak raczej sie nie lowiiiii !!!!! przynajmniej ja tak nie łowie do zaciapy zawsze mozna dodac pinke kastery zapach platki owsiane czy kruszone ciastka pozdrawiam i połamania (2011/06/18 12:52)
dziś używałem zanęty Lorpi Magnetic Carp pół zmieliłem w młynku dodałem mączki sojowej odrobinę makucha kukurydzianeg i pieczywa fluo żółtego, ustawiłem sie z federami przynęta na jednej- kukurydza smakowa lub pelet (zmieniałem kilkakrotnie) na drugiej biały kolor dipowany złowiłem kilkanaście leszczy karpia żadnego ale miałem ładne branie 3-4 minutowy hol i niestety pęk przypon................... (2011/06/18 14:58)
używał może już ktoś tej wersji zanęty ale MGNTC CARP "HALIBUT" ??? i z jakimi efektami ??? ....wg autora rowniez dobra na wieksze leszcze... ??? (2012/06/21 06:36)
Magnetic CARP HALIBUT używałem w tamtym roku jesienią na stawie wchodziły karasie. Niedawno pomieszałem Halibuta z Linem Magnetic i u mnie na zbiorniku złowiłem 9 ładnych leszczy. (2012/06/21 08:51)
Akurat "Karpia" nie używałem, ale z ręką na sercu powiem że Lorenc "rządzi" - zarówno wcześniejsze zanęty + "dopalacze", jak i "magnetiki". (2012/06/21 17:56)
próbowałem .... w skali do pięciu daje piąteczkę ... pozwoliłem sobie ją wziąć na gruntówki ... multum brań krąpi takich 30 - 40 cm, pare leszczy 30 cm + leszczyk 53 cm ... jedno mocne branie, po krótkim holu ryba niestety zeszła z haka .... w późniejszym okresie przwedrowały większe płocie .... brania były na tyle częste i gęste , że uśmiech z twarzy wędkarza nie mógł znikąć (2012/06/29 06:44)