Co do leszcze to próbowałem na wiosnę i w lecię te dwie zanęty jasną dawała w lecie dobre efekty bez żadnych dodatków zapachowych nie tylko na leszcza dobra była.
Polecam również zanętę Trapersa
Co do ciemnej to wiosna była dobra na leszcz i płotki tylko tu juz dodałem troszeczkę czosnku.
Możesz wypróbować je jako bazę i zaprawić zapachem najlepiej jak wiesz że jest stosowany na łowisku. Zanęta tania i dobra.
Życzę połamania.
No właśnie szukałem Twoich przepisów bo czułem , że skoro tak polecasz samoróbki to coś będzie ale jakoś nie mogę znaleść .
Faktycznie kolego możesz mieć rację , jak patrzę na ich ofertę to można zrobić z tego dobrą zanętę i sporo tańszą . Jak jadę na rzekę na feeder to 30 zł nie moje na samą zanętę a bolonce czy ''innej przepływance'' nie wspomnę . Faktycznie alternatywą na zaoszczędzenie może być Twój pomysł .
Muszę to kolego sprawdzić .
(2010/10/12 13:32)Kurcze tak patrzę po moich młynach w okolicy i widzę , że mają w ofertach tylko samą mąkę .
Chyba pozostanie iść na targowisko ?
(2010/10/12 13:38)Witam!
Jedrula wejdz sobie na mojego bloga i przeczytaj "Zanęty zrobić czy kupić", na pewno trochę wątpliwości co do zanęty rozwieje ten tekst.
Pozdrawiam.
(2010/10/12 14:19)(2010/10/12 14:37)Witam!
Jedrula wejdz sobie na mojego bloga i przeczytaj "Zanęty zrobić czy kupić", na pewno trochę wątpliwości co do zanęty rozwieje ten tekst.
Pozdrawiam.
Muszę powiedzieć ze po przeczytaniu można naprawdę dobrze zrobić zanętę.Świetny tekst :))