Proszę napisz coś więcej.(2013/03/15 07:53)
Co to za łowisko, jaka głębokość rodzaj dna no i oczywiście gatunki ryb jakie chcesz łowić.
Co do zanęt - nie ważne jakiej wcześniej firmy używałeś ważne jaki był zanęty smak czy ryby na dany smak reagowaly. Wszystkiego typu zanęty przeważnie posiadają podobne receptury różniące się dominującym w nich smakami (zapachami np. biszkopt . konopie . kolendra . anyż). Opisz łowisko i ryby które chcesz łowić a postaram się pomoc. Zapraszam również na mojego bloga może jeden z postów pomoże. Pozdrawiam Damian. http://www.pastuch.wedkuje.pl
Łowisko jest bardzo głębokie w tym miejscu nawet do 28m, dno jest piaszczyste. Ogólnie jest tak, że po lewo jest jeszcze dosyć płytko i tam chcę przyciągnąć lina, natomiast z głębokiej wody po prawo chciałbym leszcza i ładne płocie połapać. Kupiłem już groch, łubin i kuku i będę nęcił, ale zostaje tylko problem zanęty.
Witam koledzy,
zakupiłem zanęty JAXON PREMIUM FEEDER, LESZCZ, LIN/KARAŚ i kilka dodatków tej firmy. Mam do was pytanie czy mieliście styczność z tymi zanętami??? Warte są kupna?? Szukam dobrej zanęty która, sprawdzi mi się na moich dwóch łowiskach i w tamtym roku przerobiłem już kilka i jedna była skuteczna, ale pomieszali mi się już producenci i sam już nie wiem która to była :/ Chcę spróbować znowu 2/3 i wybrać jedną na cały sezon żeby rybka się przyzwyczaiła i dlatego proszę o opinie o JAXONIE PREMIUM.
Jak już kupiłeś to po co się dopytujesz ? - chcesz się jedynie zestresować opiniami ?
Jak sobie dokupisz o innych przeznaczeniu tzn. płoć , różanka , sum , czy tołpyga nie będzie składnikami się niczym różniła , oprócz dodanego innego aromatu / mam na myśli zanęty z dolnej półki /(2013/03/15 11:39)
(2013/03/15 19:47)Witam koledzy,
zakupiłem zanęty JAXON PREMIUM FEEDER, LESZCZ, LIN/KARAŚ i kilka dodatków tej firmy. Mam do was pytanie czy mieliście styczność z tymi zanętami??? Warte są kupna?? Szukam dobrej zanęty która, sprawdzi mi się na moich dwóch łowiskach i w tamtym roku przerobiłem już kilka i jedna była skuteczna, ale pomieszali mi się już producenci i sam już nie wiem która to była :/ Chcę spróbować znowu 2/3 i wybrać jedną na cały sezon żeby rybka się przyzwyczaiła i dlatego proszę o opinie o JAXONIE PREMIUM.
Jak już kupiłeś to po co się dopytujesz ? - chcesz się jedynie zestresować opiniami ?Jak sobie dokupisz o innych przeznaczeniu tzn. płoć , różanka , sum , czy tołpyga nie będzie składnikami się niczym różniła , oprócz dodanego innego aromatu / mam na myśli zanęty z dolnej półki /
A ty po co się udzielasz skoro nic nie chcesz wnieść do tematu? Może ktoś miał z nimi styczność może z jakimś dodatkiem dobrze pracują, a może są shitem ogólnie i nikt ich nie używa. Jest jeszcze kilka dni do wyprawy na ryby i może kupie jeszcze inną firmę i dla porównania zrobię dwa miejsca i podnęce. Jak nie chcesz pomóc to się nie wtrącaj i nie prowokuj spinek. Nie wiem czy wiesz, ale forum nie po to jest. BEZ ODBIORU!
Witam koledzy,
(2013/03/16 09:35)Witam koledzy,
Kolego z tego co słyszałem dla Jaxona zanęty produkuje Traper, a raczej pakuje ponieważ są to te same mieszanki.
Ale nawiązując do tematu te zanęty nie są rewelacją, z czystym sumieniem polecę Tobie zanęty Lorpio Magnetic. Z tej serii zanęta na leszcza i płoć są super, wielokrotnie używałem ich jako bazy w zawodach wędkarskich oczywiście z odpowiednimi dodatkami i zapachami, ale dobrze do nich pasuje zapach waniliowy. Zanęta na lina z serii Lorpio Magnetic dobrze sprawdzała się w poprzednim sezonie, teraz wchodzi na rynek również karasiowa i myślę że też będzie niezła. W razie pytań proszę o kontakt tomekwit1@gmail.com
Dziękuje ci za pomoc i konkretną odpowiedź. Poszukam jakiś informacji odnośnie Lorpio i wypróbuje.
(2013/03/16 09:39)Witam koledzy,
Kolego z tego co słyszałem dla Jaxona zanęty produkuje Traper, a raczej pakuje ponieważ są to te same mieszanki.
Ale nawiązując do tematu te zanęty nie są rewelacją, z czystym sumieniem polecę Tobie zanęty Lorpio Magnetic. Z tej serii zanęta na leszcza i płoć są super, wielokrotnie używałem ich jako bazy w zawodach wędkarskich oczywiście z odpowiednimi dodatkami i zapachami, ale dobrze do nich pasuje zapach waniliowy. Zanęta na lina z serii Lorpio Magnetic dobrze sprawdzała się w poprzednim sezonie, teraz wchodzi na rynek również karasiowa i myślę że też będzie niezła. W razie pytań proszę o kontakt tomekwit1@gmail.com
Dziękuje ci za pomoc i konkretną odpowiedź. A czy chociaż dodatki od JAXONA będą w miarę ok, bo szczerze chyba mają tego najwięcej jeżeli chodzi o dostępność???
Poszukam jakiś informacji odnośnie Lorpio i wypróbuje.