Zanęta i przynęta na amura

/ 10 odpowiedzi

Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

JKarp

CześćTania, sprawdzona i skuteczna - kukurydza.JK (2012/09/14 20:03)

grzesiu92

Jesli chodzi tyko o amura a nei chcesz zeby sie karaski i inna drobnica wieszala to sproboj na sałatę. Ewentualnie stary sprawdzonu kawalek ( kostka) ziemniaka. Ktora co najlepsze mzoesz ukroic w wieksza kostke ktorej drobnica niebedzie ruszac. (2012/09/14 21:33)

marcin4321

ziemniak na amura? pierwsze słyszę. Wg mnie to przynęta własnie kukurydza będzie najlepsza.. Zanętę zrobiłbym o smaku i zapachu truskawkowym.. musiałbys poszukać takiej. I wtedy kupujesz dip truskawkowy i moczysz kuku w nim i masz pod jeden zapach. Truskawka myśle ze taka bardziej na amura, niż karpia : ) (2012/09/14 21:51)

JKarp

ziemniak na amura? pierwsze słyszę. Wg mnie to przynęta własnie kukurydza będzie najlepsza.. Zanętę zrobiłbym o smaku i zapachu truskawkowym.. musiałbys poszukać takiej. I wtedy kupujesz dip truskawkowy i moczysz kuku w nim i masz pod jeden zapach. Truskawka myśle ze taka bardziej na amura, niż karpia : )

CześćAleż Wy lubicie kombinować ;-)))))Kukurydza ugotowana z odrobiną soli - najprostsze, najlepsze i najtańsze. Ma swój fajny zapach i wystarczy.Tatarak - o ile występuje w zbiorniku ale chyba nawet gdyby nie to nie zaszkodzi spróbować.Zanęta sypka na amury jest nie za dobra bo te obżarciuchy lubią sobie pojeść - więc pozostaje kukurydza.JK (2012/09/14 22:05)

grzesiu92

Oj chyba nie wiesz ile amurow na ziemniaka bylo wyciagnietych na kanale el. kozienice ;-) (2012/09/14 22:30)

JKarp

CześćPewnie wszyscy dokoła walili ziemniaki do wody stąd te amury na ziemniaka.JK (2012/09/14 23:05)

marcin4321

Nie noo, może i tak, nie wiem jak tam się łowi i na co, lecz ja tylko pisze, że o ziemniaku na amura to pierwszy raz słysze : D na lina to już prędzej. A własnie amur to kukurydza jak najbardziej. : ) (2012/09/15 10:58)

rolo81

kolego taki wątek już istnieje zamykam ten wątek (2012/09/15 18:36)