No wole jeziora .....
Ja też i wolę wędkować z łódki jak z brzegu, gumowe pływadła mi nie odpowiadają, więc próbowałem założyć grupę zwolenników łódek, próbowałem wiele razy pod różnymi tytułami i doszedłem do wniosku, że ktoś ma nas w du…. A tak nawiasem strona jest coraz wolniejsza i co tu pisać gorsza jak kiedyś, więc niewykluczone, że jak znajdę inne forum, które będzie mi się bardziej podobało to tam się przeniosę.
(2013/02/10 17:34)No wole jeziora .....
Bo w rzece nie ma karpi i byś żadnej ryby nie złowił.
eeee tam Diablo,jak rzeka wypłuka glinianki to i karp sie trafi,połowił bym sobie na takim nie zniszczonym przez człowieka odcinku Wisły
No wole jeziora .....
Bo w rzece nie ma karpi i byś żadnej ryby nie złowił.
Czemu sie ciągle karpi czepiasz??w dodatku jesteś w tej chwili złośliwy....
A teraz sobie przypomnimy jaki jest temat i nie będziemy pisali o innym rzeczach i czynach
podejrzewam że to chodzi o VIPa. Jak jesteś wi aj pi na portalu to mozesz zakładać grupy, kluby i inne dziadostwa co chwilę. Spróbuj może założyć klub tego czegoś czemu chciałeś założyć grupe
A jak to się robi? Miałem przerwę dość długą i nie nadążam za niektórymi zmianami. Czasami ręce załamuję, ale mam nadzieję na życzliwość moderów którzy wspomogą mój projekt i przepchną przez sito.
..." To drażni mnie jak ktoś zakłada wyimaginowanego twora i jeszcze go nazywa stowarzyszeniem, wprowadzając ludzi w błąd i zaświadczając nieprawdę. ..."ło matko...:-))))))))
hm.... (2013/02/12 15:26)![]()
Roxola
..." To drażni mnie jak ktoś zakłada wyimaginowanego twora i jeszcze go nazywa stowarzyszeniem, wprowadzając ludzi w błąd i zaświadczając nieprawdę. ..."ło matko...:-))))))))
hm....
Odstawcie kawę i nie pijcie jak czytacie posty ! ....ja zrobiłam ten błąd. (2013/02/12 15:51)![]()
u?ytkownik97760
hm....
Odstawcie kawę i nie pijcie jak czytacie posty ! ....ja zrobiłam ten błąd.
Nie pijam kawy więc raczej palpitacji nie będzie:) (2013/02/12 15:54)![]()
Roxola
hm....
Nie pijam kawy więc raczej palpitacji nie będzie:)
Nie tyle o palpitację chodzi, co o zamach na moje życie przez uduszenie ;) (2013/02/12 15:58)![]()
ryukon1975
..." To drażni mnie jak ktoś zakłada wyimaginowanego twora i jeszcze go nazywa stowarzyszeniem, wprowadzając ludzi w błąd i zaświadczając nieprawdę. ..."
Ja takiego nie założyłem ale coś w jest w tym że wszystkim nagle zrobiło się wesoło. :) (2013/02/12 16:04)![]()
Zander51
Śmiejcie się... A kto biednemu autorowi podpowie z czego te zamachy robicie na własny sprzęt ? Life is brutal... (2013/02/12 16:06)![]()
JKarp
CześćMateusz wiesz, że nam browara wisisz?Podtrzymujemy Twoje zapytanie na wszystkie sposoby :-)W wypadku przeciwnym niebyt internetu wessał by Twój post już dawno :-)JK (2013/02/12 16:07)![]()
JKarp
Śmiejcie się... A kto biednemu autorowi podpowie z czego te zamachy robicie na własny sprzęt ? Life is brutal...
Jak ktoś by potrzebował:http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic341946.htmlhttp://forum.pclab.pl/topic/722598-Czyszczenie-monitora-czym/
JK (2013/02/12 16:10)![]()
u?ytkownik97760
hm....
Nie pijam kawy więc raczej palpitacji nie będzie:)
Nie tyle o palpitację chodzi, co o zamach na moje życie przez uduszenie ;)
Kętrzynianin ochłonie, przemyśli i zrozumie swój błąd:) (2013/02/12 16:13)![]()
Zander51
Na to bym nie liczył, tak jak i na podwyżkę. Chyba, że cen... (2013/02/12 16:19)