Czy ktoś kto mieszka w kłobucku wie jakie są ryby na zakrzewie i na co je łapać. Prosił bym nie podawać danych z 2006 roku od 2009 roku, a najlepiej aktualnie
Witam ja mieszkam w Częstochowie i bywam tam , z tego co mi wiadomo jest tam leszcz ,karp,lin,karać ładny ,płotka ,okonie no i szczupak a jak chcesz wiedzieć na co łowić to ja tam łowię na rosówkę i kukurydzę+zanęta karpiowa wanilia. (2011/11/15 12:39)
zapomniałeś dodać jeszcze amura, łowią tam na kukurydzę, pinkę, rosówkę, bułkę, kulki proteinowe, na wszystko co jest możliwe i na wszystko bierze ;) mieszkam niedaleko to wiem, a jak na razie jest zakaz łowienia do 17.11 z powodu zarybienia :) (2011/11/15 12:42)
zapomniałeś dodać jeszcze amura, łowią tam na kukurydzę, pinkę, rosówkę, bułkę, kulki proteinowe, na wszystko co jest możliwe i na wszystko bierze ;) mieszkam niedaleko to wiem, a jak na razie jest zakaz łowienia do 17.11 z powodu zarybienia :)
no zarybili wybieram się tam na wiosne na amura ładny tam jest :] w tym roku tylko 4 tam złowiłem ;} jeden wymiarowy :[ ,ale wszystkie mam nadzieje ,że do dziś pływają:] A i ładny karpik bierze jeśli dobrze zanęcisz ja nęcę tam 2-3 dni przed zasiadką i efekty są nęcę kukurydzą i groszkiem :] (2011/11/15 20:20)
na zakrzewie można złowić ladne płocie i leszcze na spławik lub cieżko,na żywca najlepej bierze szczupły taki do 58 cm jest ich sporo ale kilka ładnych tak 70 wyłapalisą też karpie ostatnio 2-3 miesiace temu było zarybienie gdzieś tak 200 kg mało :(ale można było powyciągać pare sztuk tak do 1 - 1,5 kgamura wpuścili tylko kilka sztuklina niewiemna spining można trafić na okonka ale żatko lepi w zime na lud biorą (2014/01/20 19:56)