Zalew Cedzyna-spinningowanie na zalewie

/ 4 odpowiedzi
Witam, chciałem zadać pytanie dotyczące zelewu w Cedzynie a mianowicie chodzi mi o to jak tam  z rybą? kilka razy spuszczali wodę teraz chyba dwa lata albo trzy jest spokój .
Czy warto wybrać się tam na ryby ze spiningiem czy raczej nie , bardzo dawno tam nie byłem ale kiedyś bywałem często z tym że łowiłem z gruntu karpie ,leszcze i inne 
chciałem troszke zapytać jak tam z drapieżnikiem słyszałem coś o sumach w zeszłym roku że ktoś podobno tam łapał mój znajomy złowił tam węgorza kilka lata temu ,ten zalew jest dość blisko Kielc i to duży plus miejscówek też jest pełno i na zasiadki i na spining tylko chciałbym zeby się ktoś wypowiedział kto bywa tam dość czesto
MARCIN CK

Opłaca się wbrać ,można liczyć na sandcza,szczupaka,okonia choć przeważa drobny. (2017/07/04 16:03)

pwcpiotro

Witam czy ktoś ostatnio był i sie orientuje czy wgl co kolwiek złowi sie w cedzynie byłem miesiąc temu to totalna padaka  (2017/09/11 23:33)

agreda

W październiku połowiłem na żywce/trupki sandaczy, 8 sztuk ponad wymiar, ale od początku listopada totalna padaka, nawet branka ani na żywce/trupy/filety ani na spina. Ogólnie na spina z brzegu to okonki do 25 cm, szczupaki/sandacze takie do wymiaru, na łódkach trafiają większe sandacze :) (2017/11/15 22:39)