Witam,
Planuje zakup woderów w cenie do około 200zł lecz nie mam zielonego pojęcia o nich.
Z jakiego materiału, firmy itd...a może konkretne modele?
Proszę o pomoc w wyborze
Witam,
Planuje zakup woderów w cenie do około 200zł lecz nie mam zielonego pojęcia o nich.
Z jakiego materiału, firmy itd...a może konkretne modele?
Proszę o pomoc w wyborze
Witam ! Moja rada jest taka że jeżeli dużo będziesz chodzić ze spiningiem to lepiej jeszcze stówkę dołożyć i kupić neoprenowe , na pewno będą bardziej komfortowe od zwykłych PCV w których w ciepłe dni będą męczarnią . Osobiście takie polecam i nie będziesz żałował . Pozdrawiam !
Spodniobuty neoprenowe | utworzono: 2011/08/16 14:02 | |
Almost Witam, Jestem zainteresowany zakupem tych oto spodniobutów: http://allegro.pl/spodniobuty-neoprenowe-cormoran-42-43-i1756149318.html Co sądzicie o nich? Warto wydać pieniądze?Czy może lepiej z innego materiału niż neopren? | ||
#322370 | wysłano: 2011/08/16 14:29 | |
---|---|---|
Almost Dodatkowo chciałbym zapytać jak to jest z rozmiarami? Podaja tylko rozmiar buta, ale czy będą one pasowały na moją sylwetkę? Ważę 70 kg przy 180cm wzrostu i boję się żebym nie wyglądał jak w worku :D | ||
#322388 | wysłano: 2011/08/16 15:31 | |
khead nie wiem, jak jest z takimi spodniami, ale jezeli chodzi o pianki neoprenowe do nurkowania, to wskazane zeby byly ciasne podczas ubierania. podejrzewam, ze z takimi spodnio-butami podobnie, bo jak juz woda sie dostanie miedzy neopren, a skore to w za duzych mozesz sie czuc niezbyt komfortowo. |