Cześć szukam sklepu lub sprzedawcy który ma bogatą ofertę przynęt sztucznych mannsa , relaksa dragna .
Interesuje mnie między innymi twister w kolorze perłowym okolo 7-8cm mannsa i tutaj troche niepewnosci bo czesto je kupuje w detalu w pobliskim sklepie i czasem mam takie z grubszym ogonkiem a czasem cieńszym i nie wiem czy to nie sa gumy różnych producentów wiem ze takie jak manns robi tez ga-ma i chyba jaxon .
Sklep fishing mart odpada bo ceny przy produktah EKONO maja wyższe niż w najdroższym sklepie u mnie w mieście jak dolicze bardzo drogą wysyłke to tanije mi wyjdzie poleciec po to do USA/
Jeśli chodzi o klasyczne kopyto to polecam przynęty mikado z serii fishunter.Bardzo szeroki wybór kolorów,wyjątkowo łowne i co nie bez znaczenia sporo tańsze od manns'ów,relaxów i dragona. (2012/10/12 21:57)
Przyzwyczaiłem się do łowienia na twistery perłowe okolo 8cm i jak jade nad wode bez tych przynęt to jakos trace wiare :P więc musze ich kupić wiekszą ilość a przy okazji jeszcze troche innych gum - wiadomo wieksze zimowe zakupy mnie czekają i dlatego spytalem wlasnie o zakup calych paczek .
Twistery relaxa jak dla mnie to kicha ich praca w ogole mi sie nie widzi i tez wyników nigdy nie miałem .
Co do kopyt to wiadomo relax nr 1 ale twistery to manns , ga-ma i chyba jaxon ale pewnosci nie mam bo sprzedawca zapewniał mnie ze ma tylko mannsa a kupilem teraz im iesiac wcześcniej i różnice sa widoczne gołym okiem. (2012/10/12 22:54)