Zakup Mannsów w paczkach

/ 5 odpowiedzi
Cześć   szukam sklepu lub sprzedawcy który  ma bogatą ofertę przynęt  sztucznych   mannsa  , relaksa  dragna .

Interesuje mnie między innymi  twister  w kolorze perłowym okolo 7-8cm mannsa   i tutaj   troche niepewnosci  bo  czesto  je kupuje w detalu w pobliskim sklepie i czasem mam takie z  grubszym ogonkiem a czasem cieńszym i nie  wiem czy   to nie sa gumy różnych producentów    wiem ze takie  jak manns  robi tez ga-ma i chyba jaxon .

Sklep fishing mart odpada bo ceny  przy produktah  EKONO maja wyższe  niż w najdroższym sklepie u mnie w mieście  jak dolicze  bardzo drogą  wysyłke to tanije mi wyjdzie poleciec  po to do USA/
Stypa63

Tu masz chyba pełną ofertę relaxa ale nie wiem czy w dobrych cenach bo rzadko łowię na gumę.

http://www.kingshad.pl/relax-c-9_21.html (2012/10/12 19:49)

kolejorz16

www.piter-fishing.pl tam mają wszystko co jest potrzebne w wędkarstwie i cała masa przynet gumowych
(2012/10/12 20:00)

wirefree

Ty masz chyba za duzo kasiory do wydania, polskie ryby spokojnie lowisz na polskie tanie przynety nie trzeba do tego wyszukanych bajerow.

(2012/10/12 20:04)

barrakuda81

Jeśli chodzi o klasyczne kopyto to polecam przynęty mikado z serii fishunter.Bardzo szeroki wybór kolorów,wyjątkowo łowne i co nie bez znaczenia sporo tańsze od manns'ów,relaxów i dragona. (2012/10/12 21:57)

z@mela

Przyzwyczaiłem się  do łowienia  na twistery perłowe okolo 8cm i  jak jade nad wode bez tych przynęt  to jakos trace wiare :P więc musze ich kupić wiekszą ilość a przy okazji   jeszcze troche innych  gum  - wiadomo wieksze  zimowe zakupy mnie czekają i dlatego spytalem wlasnie o zakup calych  paczek .

Twistery relaxa jak dla mnie to kicha  ich praca w ogole mi sie nie widzi i tez wyników nigdy   nie miałem . 

Co do kopyt to wiadomo  relax  nr 1   ale  twistery to manns , ga-ma i chyba jaxon  ale pewnosci nie mam  bo sprzedawca zapewniał mnie  ze ma tylko mannsa a kupilem teraz im iesiac wcześcniej i  różnice sa widoczne gołym okiem. (2012/10/12 22:54)