Zadzwoń do hurtowni . Proste. Nie sadzę by robili jakiekolwiek problemy ( oczywiście jesli pod "większa ilość " rozumiesz powiedzmy 30-50 kg. Po pięć kilo raczej odeślą Cię do sklepu. Ale tel. kosztuje 30 gr. , więc na pewno warto zadzwonic. (2014/03/01 16:28)
Kolego @ucin247 , a jakie zanety masz do zaoferowania, jakies zawodnicze ? M.V.D.E , Sensas , Niwa ?? bo ja bym byl zainteresowany plociowymi i leszczowymi, na caly sezon :) (2014/03/01 16:38)
Giełda zoologiczna, odbywa się w kilku miastach polski. Ja kupuje w łodzi, giełda jest w każdy czwartek. Faktycznie trochę kręcą nosem że tylko dla sklepów ale idzie się dogadać i kupić. Kasa to kasa. (2014/03/01 19:15)
Kolego @ucin247 , a jakie zanety masz do zaoferowania, jakies zawodnicze ? M.V.D.E , Sensas , Niwa ?? bo ja bym byl zainteresowany plociowymi i leszczowymi, na caly sezon :)
Tym tematem również jestem zainteresowany. (2014/03/02 08:19)
Nikt, żadna hurtownia nie sprzeda osobie fizycznej ani 5 ani 30 kilo zanęty.Niby na jakiej podstawie mają napisać fakturę? Giełda w Łodzi owszem tak ale trzeba jeszcze tam pojechać.JK (2014/03/02 10:21)
Duża ilość zanęty to dla was 30-50kg??? Średnie i małe sklepy biorą setki kilogramów, w dużych sklepach zanęta idzie na tony. Jaki jest sens sprzedawać detalistą i psuć sobie rynek hurtowy??? Jedyne wyjście to giełda wędkarska ale tam ceny są powiedzmy " półhurtowe" tak więc taniej i lepiej jest iść do zaprzyjaźnionego sklepu i dogadać się z właścicielem.pzdr. Marek (2014/03/02 10:53)
jestem w stanie załatwić każdą zanętę dla osób w okolicach łodzi ceny są różne w zależności od firmy i rodzaju i osoby sprzedającej sam kupuje w taki sposób więcej informacji na pw jestem w stanie załatwić również kulki o ile będzie stanowisko tb generalnie cały asortyment karpiowy nie bawię sie w kupowanie wędek i takich tam. przykładowy koszt zanęty trapera 3,7 za kilo im większa paka tym taniej ale ceny potrafią się zmieniać z tygodnia na tydzień a ta cena jest z zeszłego lata 2013 (2014/03/02 14:15)
Akurat Łódzki INSEL działa jako hurtownia i sklep. Z hurtowni mogą korzystać tylko przedsiębiorcy a ze sklepu każdy ale wiadomo gdzie są niższe ceny. (2014/03/04 13:42)
Panowie. Zanim zaczniecie kupować duże ilości zanety zainteresujcie się kosztami transportu firm kurierskich. Żeby się nie okazało, ze na to co zarobicie na zanęcie - prawie stracicie na dostawie. (2014/03/04 19:30)