Zakładanie przywieszek

/ 7 odpowiedzi
Mam pytanie. Kupiłem przywieszki, które można szybko i ponoć łatwo założyć bezpośrednio na linkę główną. Przywieszki są na takim charakterystycznym trójkątnym drucie (nie wiem jak się fachowo nazywają). Szukałem w necie sposobu ich zakładania i niestety nie znalazłem. Czy może ktoś wie jak je założyć?
splaw

Ponawiam pytanie, czy ktoś wie jak założyć te przywieszki? (2012/05/12 22:27)

bobus86

Mam pytanie. Kupiłem przywieszki, które można szybko i ponoć łatwo założyć bezpośrednio na linkę główną. Przywieszki są na takim charakterystycznym trójkątnym drucie (nie wiem jak się fachowo nazywają). Szukałem w necie sposobu ich zakładania i niestety nie znalazłem. Czy może ktoś wie jak je założyć?

pozduc jakies zdjecie bedzie latwiej wydaje mi sie za agrafka zalatwi problem montazu i demontazu (2012/05/13 16:57)

splaw

Nie o takie wiązania mi chodzi. To bardziej wygląda na metodę z przywieszką a wiązanie będzie bez wiązania (jakaś pętla i przywieszka już jest założona). Oto schemat kształtu druta i ta elipsa to przywieszka (agrafka z krętlikiem + przywieszka). (2012/05/13 21:36)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

splaw

???????????? (2012/05/15 19:15)

bobus86

Nie o takie wiązania mi chodzi. To bardziej wygląda na metodę z przywieszką a wiązanie będzie bez wiązania (jakaś pętla i przywieszka już jest założona). Oto schemat kształtu druta i ta elipsa to przywieszka (agrafka z krętlikiem + przywieszka).

pierwszy raz widze cos takiego... (2012/06/01 18:20)

Bernard51

A do czego ma to sluzyc ?? Jako sygnalizacja bran
na zylce glównej przy kiju, czy do jakiejs matody
przy spiningui nie lapie, jak kolega wyzej pierwszy
raz widze taki przyrząd (2012/06/01 18:33)