sp1ap
Czytając te zastrzeżenia muszę wtrącić coś od siebie! Otóż forum było proste i łatwe w obsłudze, ale też to komuś przeszkadzało, bo dziś dostałem e-mail'a o nowym temacie dotyczącym zanęt i gdy wszedłem na ten link chcąc sie przyłaczyć do tej dyskusji, doznałem lekkiego wstrząsu, bo klikając na klawisz "odpowiedz" otrzymałem pustą kartę z klawiszem "przyłącz się", a gdy z kolei kliknąłem na niego, to otrzymałem informację, że mam czekać na akceptację moderatora! Nie wiem, jak długo miałem czekać, czy jak "Pan Moderator" wstanie z łóżka, czy wróci z "robienia kupki", czy może go wogóle w domu nie ma i akceptację otrzymam jutro lub pojutrze??? Koledzy, to jakaś paranoja!!! Kto wymyśla takie głupoty??? Komuś się najwyraźniej nudzi i wymyśla, jakby tu nam, piszącym (i czytającym) utrudnić życie i niepotrzebnie zabrać cenny czas!!! To jest chore i roznosi się jak zaraza w całym Necie, na wszystkich forach, komunikatorach itp!!! Jestem tu zarejestrowany, zalogowany, więc takie działania traktuję jako rzucanie mi "kłód pod nogi"!!! I tak coraz rzadziej mam czas tu zaglądać, a jak do tego ktoś mi ten cenny czas próbuje zabierać z głupiego powodu, to najwyżej przestanę tu bywać całkiem, o!!!
Pozdrawiam wszystkich wędkarzy trzeźwo i zdrowo myślących!
Oprócz wędkarstwa uprawiam jeszcze krótkofalarstwo, więc dołączam pozdrowienia w formie radioamatorskiej, czyli 73!!!
Emeryt Zbyszek
W A Ł C Z
(2012/05/01 10:51)