Te co odprowadzały to Minus mówił ze takie około 40 a ten co się wypiął pod nogami to 35 mógł mieć.
(2012/01/05 18:31)Te co odprowadzały to Minus mówił ze takie około 40 a ten co się wypiął pod nogami to 35 mógł mieć.
ty Baloon jakie 40 cm - 80-90 miał ten pstrąg co mi odprowadził
aha faktycznie ja tylko ogon widziałem i tak na oko miał 40 cm :))
Te co odprowadzały to Minus mówił ze takie około 40 a ten co się wypiął pod nogami to 35 mógł mieć.
myślę że mógł mieć nawet około metra !!!! ten pstrąg
(2012/01/05 20:40)
Ja pier..... jadę tam jutro go złapać hahaha
jedź jedź
Ja pier..... jadę tam jutro go złapać hahaha
Odcinek w Kręgskim młynie sobie odpuść,cofka tej nieszczęsnej elektrowni podniosła poziom wody z punktu 0 do +70cm,w praktyce oznacza to iż rzeka tam wylała,zwolniła i przypomina bardziej kanał niż rzekę.Potoki się wyniosły z tego odcinka i powinny (teoretycznie) rozlokować się wyżej górny bieg w Okolu bądż okolice Linowca.Korci mnie aby zaatakować nieco poniżej tej zapory tj.okolice Dreimostu,N Wsi czy Żabna,równolegle chodzi mi po głowie wypad do Barchnów za trotką i na Wietcisowe AGD.... Ach te ADHD i kropkoidoza.........................:)
Nie mierzyliśmy ale na oko w przedziale 40-50.Jak nie masz gdzie jechać jedź do Gniewu , tam z wodą jest wszystko ok tylko presja okropna.